Utgångspris: 1 100 000 kr

Beskrivning av Villa Yggesbo 210

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 73 m²
  • Byggår: 1909

Kan det här vara ditt drömläge med den rödmålade stugan med vita knutar som ligger med ett sådant vackert och idylliskt läge på landsbygden med skogen som granne baktill och framför huset breder åkermarkerna ut sig.
För dig som söker efter lugnet och rofylldhet i en naturskön miljö så välkomnas du här till Yggesbo 210.
Stugan passar att bo i året runt om du vill men fungerar såklart även bra att ha som en härlig tillflyktsort under kortare perioder på året.

Här bjuds du in till en fin och vacker miljö med en trädgårdstomt på över 3000 kvm. Stugan som står i mitten av trädgården är en gammal stuga från tidigt 1900-tal med timrade väggar som med tiden har klätts in med träpanel. Stugan är bra planerad och har tagits väl hand om genom åren. Nu senast är det badrummet som renoverats i en smakfull stil som passar in med husets äldre karaktär. Det är ett rymligt kök med bra med arbetsytor och fullt utrustad med det som behövs i ett kök. I vardagsrummet har man efter en gammal skada öppnat upp väggen och tagit fram den gamla timmerstommen samt även låtit gamla väggbeklädnaden vara kvar för att på så vis visa upp stugans historia och karaktär.
Stugan har byggts till med ett stort uterum där du dukar upp långbordet för fest, här går det bra att sitta från tidig vår till sent in på hösten och även de mer mildare vintermånaderna.

På den stora trädgårdstomten finns det dessutom en gammal lada som delvis är isolerad och inredd med en gäststuge-del samt även utrymmen för förvaring. Vidbyggt med laddan har du även ett garage med plats för en bil. Det finns även gott om förvaring i två bodar som ligger på trädgården samt i den gamla jordkällaren.

Yggesbo hittar du strax utanför Halltorp i den södra delen av Kalmar kommun, angränsande mot Torsås. Fortsätter du på grusvägen som går utanför kommer du strax till Fastlycke som ligger på Torsåssidan. Närmiljöerna är skog och natur, som sig bör vara med ett läge som detta. I skogen ovanför huset växer det fullt med kantareller redo att plockas under svampsäsongen.
Närmsta livsmedelsbutik finner du i Söderåkra som ligger ca 10 min ifrån, i Halltorp finns det en obemannad butik öppen 24h med ett begränsat men ändå bra utbud på det nödvändigaste.
Tröttnar du på skogen och åkermarkerna har du havet och badstrand vid Fulvik endast 6 km bort och fin sandstrand med lekplats och kiosk i Vita sand
E22an når du på knappa 5 min och för att komma in till Kalmar tar det ytterligare ca 20 min

Karta för Yggesbo 210

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-yggesbo-kalmar-kommun-yggesbo-210-21361160

Avstånd till vatten: 6200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: