Utgångspris: 4 495 000 kr

Beskrivning av Villa Wilhelm Thams väg 3B

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 155 m²
  • Byggår: 1909

Välkommen till denna 1 1/2 plansvilla på Huskvarna Söder, som har genomgått en omfattande renovering det senaste året och erbjuder nu en modern och stilfull boendemiljö. Villan är belägen i ett barnvänligt område med bekvämt avstånd till kommunikationer, skola m.m.

På entréplanet finns det nya fullutrustade köket, en plats där både form och funktion möts. Köket är modernt och stilrent, vilket gör det till en perfekt plats för både matlagning och umgänge. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för avkoppling och social samvaro. Ett sovrum finns också på bottenvåningen, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet. Det helkaklade badrummet är elegant och modernt, med stora grå klinkerplattor på både golv och väggar. Här finns även elgolvvärme för extra komfort.

På övervåningen möts du av tre ljusa och trivsamma sovrum. Det finns även ett allrum som kan fungera som en mysig avskildhetszon eller en lekyta för barnen. Badrummet är även det helkaklat och utrustat med elgolvvärme.

Villan omges av en trivsam trädgård med möjlighet till avkoppling och lek. Från både köket och sovrummet på bottenvåningen finns utgångar till baksidan där du kan njuta av frisk luft och grönska.

Det vidbyggda garaget erbjuder bekväm biluppställning och extra förvaringsmöjligheter.

Denna villa har genomgått en omfattande renovering det senaste året, inklusive ny el, nya stammar, kök, badrum samt uppdaterade ytskikt såsom golv, listverk, väggar och tak.

Sammanfattningsvis erbjuder denna villa på Huskvarna Söder en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och en familjevänlig miljö. Med närhet till kommunikationer och bekvämligheter är detta hemmet för den som söker en hög standard av boende i en trivsam och eftertraktad del av Huskvarna.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Karta för Wilhelm Thams väg 3B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-huskvarna-soder-jonkopings-kommun-wilhelm-thams-vag-3b-21074276

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56143