Utgångspris: 2 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Wernskjöldsgatan 9 B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 71 m²
  • Byggår: 1934

Centralt belägen, i ett av stadens äldre kvarter, ligger denna bostad med hög standard. Om du som många andra vill bo centralt men inte ”mitt i smeten” får du här det bästa av två världar. På Wernskjöldsgatan 9B har du lika nära till lugnet på natursköna Lindö som till stadskärnans utbud av restauranger, shopping och nöje!

Från bostaden har du utsikt över Malmfjärden, Ölandsbron, Fredriksskans och intilliggande, charmig bebyggelse. Det är något alldeles speciellt med ett så centralt läge som fortfarande kan ge en känsla av lugn och harmoni. Föreningens gemensamma trädgård är privat och alldeles ljuvlig. Stor gräsyta med plats för lek, grill och umgänge. Utemöblemanget i paviljongen nyttjas gemensamt och solen gör dig sällskap i stort sett hela dagen. När du vill vara lite för dig själv njuter du istället av tillgången till din alldeles egen balkong. En balkong som blir ett med vardagsrummet. Öppna upp och släpp in ljuset.

Denna ytterst välplanerade bostad disponerar cirka 71 kvadratmeter. Generös golvyta och högt i tak. Fönster i två väderstreck och genomgående trägolv. Välutrustat kök med plats för det stora sällskapet, vardagsrum med utblickar över Fredriksskans och ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och förberett för tvättmaskin.

Bostadsrättsföreningen är välskött och extremt lågt belånad – unikt och betryggande. Bo bra med en låg månadsavgift.

Karta för Wernskjöldsgatan 9 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-centralt-kalmar-kommun-wernskjoldsgatan-9-b-21321873

Avstånd till vatten: 200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39235