Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Villa Vretgatan 10

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 154 m²
  • Byggår: 1976

Upplev din nya vardag i denna moderna suterrängvilla om 154 kvm, med ytterligare 25 kvm biarea, fördelat över 5 rum, inklusive 3 sovrum.

Välkomna till en rymlig och genomtänkt planerad bostad som bjuder in till både vardagsliv och social samvaro. Stora sällskapsytor och ett välutrustat kök med generös matplats ger utrymme för familjemiddagar och umgänge med vänner. På entréplan välkomnas du av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Två rymliga sovrum, ett tv-rum och ett mångsidigt hobbyrum/sovrum ger flexibilitet för hela familjen. Dessutom finns förrådsutrymme med dusch och en praktisk gäst-WC. På det övre planet möts du av ett ljust matsalsrum med plats för middagssällskap, stora fönster och ett mysigt allrum/TV-rum med anslutning till en balkong med utsikt. Köket är utrustat med gott om förvaring och bänkytor, och leder till en praktisk tvättstuga med direkt utgång till trädgården. Här finns också ett rymligt sovrum och ett badrum. Utgång till uteplats med stenplattor och flera härliga ytor att njuta av i trädgården.

Denna familjevänliga bostad ligger i ett lugnt område nära förskola, skola, multisportarena/lekplats och vacker natur, vilket gör det till en idealisk plats för att odla familjeliv och vänskaper. Kom och upptäck din nya drömbostad! Här bor du nära sjön Sommen, med bekvämt avstånd till såväl Tranås som Boxholm och Mjölby. Ett litet samhälle med fantastisk badplats, minilivs/pizzeria, förskola och grundskola.

Karta för Vretgatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tranas-kommun-vretgatan-10-21338335

Avstånd till vatten: 250

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57361