Utgångspris: 3 200 000 kr

Beskrivning av Villa Vita sand 320

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 72 m²
  • Byggår: 1997

Upplev boendet på första parkett, där din altan blir en portal till paradiset vid Vita Sands förtrollande stränder, som ligger bara ett stenkast bort. Det här är inte bara ett hus, det är en möjlighet att äga en pärla av boende – perfekt för både permanent vistelse och sommaridyll. Med en boyta på ca 72 kvm och ett tilläggshus på ca 20 kvm för gäster eller förvaring är detta hemmet välskött och redo att omfamna sina nya ägare.

Här möts du av två charmiga sovrum, ett fräscht badrum, en gästtoalett och ett nyrenoverat kök och allrum, komplett med en elegant Cronspis. De stora fönstren ramar in förstklassiga panoramavyer över det magnifika Kalmarsundet och det förtrollande Öland, utan störande insyn från andra hus. Detta hem är inte bara en plats att bo på, det är en energigivande oas, oavsett vilken tid på året det är.

Omgivet av oändliga strövområden längs kustbandet, blir varje dag en äventyrlig utforskning. Dessutom finns en bekväm carport för ditt fordon och modern fiberanslutning för en smidig livsstil. Här är ditt drömhem – där havet möter land och där varje dag är fylld med enastående skönhet och lugn. Säkra din plats vid kusten och låt detta hem bli din personliga oas vid Vita Sands stränder.

Bifogat under dokument finner du en folder om Kalmarsundsleden som ger dig möjlighet att vandra eller cykla längs Kalmarsund från Bröms till Slakmöre.

Karta för Vita sand 320

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-vita-sand-kalmar-kommun-vita-sand-320-21300876

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38894