Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Villa Vintergatan 9

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 200 m²
  • Byggår: 2021

Varmt välkommen till Vintergatan 9!
– Ett exklusivt nybyggt hus från 2021, skapat av Smålandsvillan, Villa Lekeryd.

– Kontakta mäklaren för visning!

Med imponerande 200 kvadratmeter boyta och en genomtänkt design erbjuder detta hem en perfekt livsstil för den moderna familjen. Här möts ni av sju rymliga rum, dubbla badrum och en köksyta som skapar möjligheter för den växande familjen. Utöka antalet sovrum efter behov och njut av generösa och öppna sociala ytor, idealiska för gemensamma stunder med vänner och familj.

Det vackra och välvårdade parkettgolvet sträcker sig elegant genom hela bostadens två plan och skapar en känsla av lyx och stilrent boende. Njut av komforten med golvvärme i hall och badrum, där el-golvvärmen ger extra värme och bekvämlighet.

På entréplan får ni ta del av ett välutrustat kök från Vedum. Köket är centralt placerat där en köksö blir hjärtat i hemmet. Kvalitetsvitvaror från Bosch inkluderar en separat kyl och frys med integrerade vitvaror i form av mikro, ugn och diskmaskin. Just denna ytan skapar en öppen planlösning där de större fönsterpartierna får in mycket solljus. Från vardagsrumsdelen får ni utgången till det trevliga trädäcket som ger en avkopplande plats med utsikt över den vackra och platta tomten som är omringad av prydliga tujahäckar. En praktisk robotslinga tar hand om trädgårdsarbetet, och garaget på 44 kvadratmeter med automatisk port erbjuder gott om plats för ett fordon och dess förvaring.

Övre plan skapades samma år som tillträdet infann sig på fastigheten. Denna våning fick ett lyft med trevlig takkupa, ett allrum, fyra bra sovrum, stilrent badrum med dusch och badkar, dubbla handfat samt fina detaljer från bl.a. Gustavsberg, Macro Design, Tapwell och Svedberg.

Villa Lekeryd kommer ge er en modern bostad, utrustad med mekanisk frånluft och värmeåtervinning vilket inte bara ger en behaglig inomhusmiljö, utan också bidrar till låga driftskostnader. Varmgrund med 20 års garanti ger er en trygghet och hållbarhet, medan fiberanslutningen säkerställer snabb och stabil internetuppkoppling. Tvättstugedelen i hemmet är välutrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho där frånluftsvärmepumpen från Nibe återfinns, vilket bidrar till låga driftskostnader.

– Ingen fastighetsavgift krävs första 15 åren från nybyggnation!

Denna bostad har genomgående valts med omsorg och stil, allt från köket, interiör och dess badrum. Man har lyckats skapa en öppen och trevlig atmosfär för sammastrålningar för både släkt och vänner.

Fastigheten på Västra Strand är strategiskt belägen med närhet till förskolor, skolor, skog, natur och Hjortsjön med dess badplats. Området präglas av en familjevänlig atmosfär, och det är smidigt att pendla till både Jönköping och Värnamo via bil, buss och tåg.
Vaggeryd är en växande region, särskilt tack vare Torsvik/Stigamo-området, vilket skapar fler jobbtillfällen och tillväxt i Vaggeryds kommun. Med endast 25 minuters bilväg till både Jönköping och Värnamo blir detta hem den perfekta basen för den som söker en harmonisk livsstil med närhet till arbete och natur.

Kontakta mäklaren för visning!

Vänligen /
Andreas Johansson
0734 – 13 11 08
[email protected]

Karta för Vintergatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vastra-strand-vaggeryds-kommun-vintergatan-9-21273009

Avstånd till vatten: 350

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56733