Utgångspris: 5 800 000 kr

Beskrivning av Villa Villavägen 11

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 203 m²
  • Byggår: 1954

Välkommen till detta fantastiska hus på Villavägen i Tenhult, ett drömhem med närhet till Tenhultsjön och allt du kan önska dig för ett bekvämt och lyxigt boende. Här finner du dessutom ett rymligt dubbelgarage med plats för två bilar samt elbilsladdare och en stor plattbelagd uppställningsplats med utrymme för flertalet bilar.

Hela huset har genomgått omfattande renoveringar under senare tid, där många tunga poster har uppdaterats. Huset har fått ett helt nytt tak 2010 och samtidigt byttes de gamla fönstren ut mot nya isolerglas. Så sent som 2021 borrade man ytterligare ett borrhål och uppgraderade till en ny bergvärmepanna för att klara av det ökade värmebehovet när man installerade ett nedsänkt spabad. 2010 gjordes också en utbyggnad och man såg över samtliga ytskikt invändigt.

Den stora hörntomten har en grönskande trädgård med en helt insynsskyddad baksida, omgiven av huset, garaget och insynsskydd. På baksidan finns en underbar nedsänkt tempererad terrasspool för svalkande dopp på sommaren eller för att värma sig på hösten. Det finns även en liten damm med fiskar.

Detta hus är en perfekt kombination av modern komfort och tidlös elegans, beläget i ett idylliskt område nära Tenhultsjön. Barnen går bara över gångbron över järnvägen när de ska till skolan och kan gå tryggt hela vägen.

Missa inte chansen att göra detta drömhem till ditt!

Karta för Villavägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-tenhult-jonkopings-kommun-villavagen-11-21341381

Avstånd till vatten: 700

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56162