Utgångspris: 995 000 kr

Beskrivning av Villa Villagatan 2

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 117 m²
  • Byggår: 1958

TOPPSKICK – NYRENOVERAT – BERGVÄRME -NYA BADRUM – NYTT TAK – NYA FÖNSTER M.M

I historiska Bruzaholm stoltserar detta välskötta, gedigna och nyrenoverade hus med fridfull trädgård. En gedigen tegelvilla med generösa sällskapsytor, välplanerade sovrum, arbetsvänligt och rymligt kök samt goda förvaringsutrymmen. Planlösningen är mycket genomtänkt om hela 204 kvm boyta (117 kvm boarea + 87 kvm biarea). Dessutom finns en härlig trädgårdstomt i bästa solläge med vatten direkt vid trädgårdstomt. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval – helt enkelt ett fantastisk hus, väldisponerat och nyrenoverat i lugnt samhälle!

Allt i bostaden är omsorgsfullt genomtänkt. Stora generösa fönsterpartier skänker hela huset ett fantastiskt ljusinsläpp. Ett av husets många fördelar är det rymliga köket som uppmuntrar till matlagning och social samvaro, med både familj och vänner. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier och fin vy över innergården. Altanen är en njutning i sig själv, med stora härliga ytor för både utemöbler, planteringar, växter, grill samt markis för skugga under soliga dagar. Här får både familj, släkt och vänner plats att umgås, och att innergården är i direkt närhet med fina gräsytor gör allt lite bättre. Detta hus är optimalt för familjen då samtliga sovrum är mycket rymliga, med både plats för säng, arbetsplats och förvaring. Det största sovrummet har även en platsbyggd garderob till sitt förfogande. Badrummen är helt i toppskick och erbjuder dusch, handfat med kommod, handdukstork och även där gott om utrymme för förvaring.

Naturen som omger Bruzaholm är varierande. Här erbjuds en underbar kombination av skog, sjöar och öppna landskap. Ett flertal sjöar i närheten erbjuder både bad och fiske. De största är Solgen och Mycklaflon som båda är berömda för sitt klara vatten och rika fiskebestånd. En ytterligare positiv faktor är självklart även närheten till större städer som Eksjö med dess historiska/välbevarade stadskärna med små mysiga gränder, butiker och omtyckta caféer.

Välkommen på visning!

Karta för Villagatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bruzaholm-eksjo-kommun-villagatan-2-21339955

Avstånd till vatten: 400

  • Eksjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57599