Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Villa Villagatan 11

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 110 m²
  • Byggår: 1951

På en skyddad hörntomt har vi det stora nöjet att erbjuda en riktigt villa – välkommen till Villagatan 11!

Med ett lugnt och attraktivt läge ligger denna välplanerade och inbjudande villa om ca 110 kvm som fördelas på 5 rok varav 3 sovrum. Fina sällskapsytor på entréplan och alla sovrum ligger på övre plan och där ett av dem leder ut till balkong med härlig kvällssol. Dessutom finns en praktisk källare som erbjuder gillestuga, syrum/gästrum/kontor, tvättstuga med dusch samt bra biutrymmen. Huset är välskött och fullt beboligt som det står idag men skulle må bra av renovering över tid och passar verkligen dig som vill skapa ditt eget drömboende!

Lättskött och miljövänlig uppvärmning via fjärrvärme.

Härligt uppvuxen och grönskande trädgård med soldränkt altan samt skyddat uterum i den bakre delen av garagebyggnaden. Lugnt barnvänligt läge i populär och central del av Färjestaden med närhet till skola, barnomsorg, idrottshall och vårdcentral. Färjestadens gedigna serviceutbud med Ölands Köpstad i centrum ligger på behagligt gångavstånd. Även det omåttligt populära hamnområdet med bad, restauranger och caféer når man till fots eller med cykel på ett par minuter.

Fastigheten säljs med en sk friskrivningsklausul och ni är får gärna kontakta ansvarig fastighetsmäklare för få veta mer om vad det innebär.

Välkommen att höra av er för mer information eller för att boka in er på visning!

Karta för Villagatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-farjestaden-morbylanga-kommun-villagatan-11-21345015

Avstånd till vatten: 500

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38631