Småland i våra hjärtan

Kategori: Villa i Småland (Sida 1 av 60)

Vassvägen 1 – 5 rum – Vetlanda kommun

Utgångspris: 1.350.000 kr

Beskrivning av Villa Vassvägen 1

 • Antal rum: 5 rum
 • Storlek: 140 m²
 • Byggår: 1979

Välkomna till denna rymliga fristående villa i trevliga Landsbro. Med två plan i souterräng erbjuder detta hem en fin utsikt över åkrarna runt omkring. Det luftiga vardagsrummet på övre plan ger gott om plats för avkoppling och samvaro. Ena badrummet är helkaklat och har även en bastu för skön avkoppling efter en lång dag. Bostaden är utrustad med bergvärme, vilket ger både en bekväm inomhustemperatur och lägre energiförbrukning. Den inglasade altanen på baksidan ger möjlighet till trevliga utomhusstunder oavsett väderlek. Med sitt naturnära läge och barnvänliga omgivning är denna villa perfekt för en familj som söker lugn och ro. Den generösa tomten på 886 kvadratmeter ger gott om utrymme för lek och planteringar. Närhet till både skola, förskola, matbutik och ishall. Välkommen till Vassvägen – ett perfekt hem för den som uppskattar både komfort och närhet till naturen. Tillträde tänkt i början av mars.

Karta för Vassvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-landsbro-vetlanda-kommun-vassvagen-1-21088935

Avstånd till vatten: Ungefär 750 m till vatten

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57472

Fyrbåksvägen 16 – 7 rum – Oskarshamns kommun

Utgångspris: 6.300.000 kr

Beskrivning av Villa Fyrbåksvägen 16

 • Antal rum: 7 rum
 • Storlek: 177 m²
 • Byggår: 2011

I idylliska Ekebo kan vi nu presentera en ståtlig villa som verkligen tar för sig! Det arkitektritade huset på hela 177 kvm ritat av Rörvikshus har utformats för att tillgodose dagens krav på öppna umgängesytor, generös takhöjd och ljusflöde. Det korta avståndet till naturen och havet gör det enkelt att ta en löpartur i spåret för att sedan ta sig ett dopp. Vilken livskvalitet! Den moderna villan har en väldisponerad planlösning med stilrena materialval som skapar en inbjudande atmosfär. De vitmålade väggarna i kombination med genomgående ekparkettgolv i rummen gör det enkelt att komplettera med den egna inredningen. Ett praktiskt klinker har lagts i hallen där kompassrosen direkt hamnar i blickfånget när man kommer innanför entrédörren. Från hallen ansluter man till de tilltalande umgängesytorna såsom kök, matrum och vardagsrum. Köket är praktiskt utformat med skåpsförvaring, väl tilltagna bänkytor och den maskinella utrustning man önskar sig. Matrummet har en fantastisk takhöjd med ett otroligt ljusinsläpp och utgång till den stenlagda uteplatsen. Vidare kommer man till vardagsrummet där man kan njuta av en sprakande brasa i täljstenskaminen. När man kommer upp för trappan till övervåningen möts man av ett allrum med balkong mot matrummet. Totalt finns också hela fyra sovrum för den större familjen eller gäster. I båda våningarna finns det helkaklade badrum, varav det största har både dusch och hörnbadkar. Det finns alltså gott om plats för livets alla tillfällen, från vardaglig samvaro till festliga tillställningar och grillmiddagar i familj och goda vänners lag. Huset har effektiv uppvärmning med fjärrvärme och frånluftsventilation med återvinning. Det är alltså ett energieffektivt hus för den som önskar en god driftsekonomi. Här kan vi även erbjuda fiber för snabb uppkoppling. Det stora dubbelgaraget på 60 kvm är något utöver det vanliga, med fjärrstyrda portar, klinkergolv med golvvärme, bra utrymme för verkstadssysslor och ett förråd. Ytterligare parkeringsmöjligheter finns även med den stenlagda uppfarten som har plats för flera fordon. Utöver detta finns en byggnad på fastigheten som idag disponeras för förvaring men som skulle kunna inredas för hobbyverksamhet eller eget gym. Den lättskötta trädgårdstomten har fina grönytor och fina uteplatser, med möjlighet att följa och njuta av dygnets alla soltimmar. Låt drömmen bli sann! Välkommen att boka tid för visning för att få uppleva denna pärla på plats.

Karta för Fyrbåksvägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-ekebo-oskarshamns-kommun-fyrbaksvagen-16-21087796

Avstånd till vatten: Ungefär 200 m till havet

 • Oskarshamns kommun
 • Kalmar län
 • Postkod:

Genvägen 17 – 6 rum – Tranås kommun

Utgångspris: 2.925.000 kr

Beskrivning av Villa Genvägen 17

 • Antal rum: 6 rum
 • Storlek: 166 m²
 • Byggår: 1957

På Genvägen på Söder kan vi nu presentera denna charmiga och välskötta villan från 1957 om 166 kvm. Kliv in genom dörren till hallen med fint stenlagt golv som sedan övergår till fiskbensparkett när man vandrar in i allrummet. Ett stort allrum med braskamin och utgång till det inglasade uterummet i sydvästligt läge. Från allrummet kommer man genom de fina skjutdörrarna till matrummet som även det har fiskbensparkett. I köket har man sparat charmiga orginaldetaljer och moderniserat maskinparken och ytskikt. I entréplanet finns också ett sovrum och en mindre wc som delvis renoverades 2023. En trappa upp finns ytterligare tre sovrum. Det största är väldigt stort och har tidigare varit två mindre. Ett fräscht och rymligt badrum med kakel och klinkers, dusch och wc. Här finns också ett rum som lämpar sig väldigt väl för hemmakontor eller gästrum. Källaren har gott om förvaringsutrymmen och har nyinlagt klinkergolv och nymålade väggar i stora delar. En fin tvättstuga med gott om plats för att vika och stryka. Det här är ett väldigt mysigt hus i ett bra område, på en lugn gata, med nära till barnomsorg. Redan nu kan ni kika runt i huset i vår 3D-visning här nedan. Anmäl sedan ert intresse för mer info och visningstider.

Karta för Genvägen 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-tranas-tranas-kommun-genvagen-17-21087195

Avstånd till vatten: Ungefär 200 m till vatten

 • Tranås kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57339

Kvill Ängen 1 – 7 rum – Habo kommun

Utgångspris: 4.600.000 kr

Beskrivning av Villa Kvill Ängen 1

 • Antal rum: 7 rum
 • Storlek: 220 m²
 • Byggår: 1880

Tag chansen och investera i denna pärla till bostad! Ett lantligt beläget hus i ett idylliskt, grönskande område precis i utkanten av Habo. Flertalet sällskapsrum gör detta huset till ett drömboende för den sociala familjen där vänner och familj gärna samlas! Flera tillbyggnader så sent som 2021 gör huset både modernt och charmigt på samma gång. Huset erbjuder så mycket som sju rum och kök, varav fem sovrum – vilket ger gott om plats även för den lite större familjen. Här finns både luft/vatten-värmepump för att hålla det varmt samt dubbla kakelugnar och dessutom en vedspis för extra atmosfär och värme under kyliga kvällar. Taket byttes 2013, och det har även gjorts två tillbyggnader under 2021, vilket ger extra utrymme och moderna funktioner till huset. Dessutom finns en grävd brunn med filter och en 3-kammarbrunn som säkerställer rent och friskt vatten samt ett effektivt avloppssystem. All el har blivit bytt, och även vatten- och avloppssystemen har moderniserats, vilket ger trygghet och pålitlighet i hemmet. Treglasfönster installerades 2021 för att hålla värmen inne och kyla ute. Detta lantligt belägna hus är verkligen en dröm för den som söker en mysig och bekväm tillflyktsplats i en vacker och naturskön miljö. Varmt välkommen på visningen!

Karta för Kvill Ängen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-habo-habo-kommun-kvill-angen-1-20984857

Avstånd till vatten: Ungefär 2,2 km till vatten

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56691

Slingervägen 21 – 3 rum – Oskarshamns kommun

Utgångspris: 2.095.000 kr

Beskrivning av Villa Slingervägen 21

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 88 m²
 • Byggår: 1963

Nu kan vi varmt välkomna er till Slingervägen 21 och detta välplanerade hus fördelat över ett plan med källare. Här möts ni av en fräsch bostad med en härlig atmosfär. Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med såväl planteringar som stensättningar. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende. Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här hela fyra sovrum i bra storlek fördelade på båda planen, badrum, wc samt en ljus och praktisk tvättstuga. Till bostaden hör också ett rymligt garage samt en asfalterad uppfart med plats för minst två bilar. Tomtens baksida är lättskött och bra yta för hon eller han med gröna fingrar. På tomten finns också en bod för familjens utomhusförvaring. Här har ni helt enkel villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende – Välkomna på visning!

Karta för Slingervägen 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-humlekarrshult-oskarshamns-kommun-slingervagen-21-21011735

Avstånd till vatten: Ungefär 800 m till havet

 • Oskarshamns kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 57241

Massavägen 9 – 4 rum – Vetlanda kommun

Utgångspris: 795.000 kr

Beskrivning av Villa Massavägen 9

 • Antal rum: 4 rum
 • Storlek: 103 m²
 • Byggår: 1971

Fräsch villa med kanon läge på hörntomt på en lugn gata. Huset är mestadels renoverat med bl.a. helkaklat badrum med bubbelbadkar och klassiskt kök samt stort vardagsrum med mysig braskamin. Huset har nytt yttertak 2023 och bra garage/förråd samt nyare växthus.

Karta för Massavägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-paulistrom-vetlanda-kommun-massavagen-9-20983115

Avstånd till vatten: Ungefär 450 m till vatten (Långegöl)

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57799

Stockeryd 7 – 6 rum – Eksjö kommun

Utgångspris: 1.695.000 kr

Beskrivning av Villa Stockeryd 7

 • Antal rum: 6 rum
 • Storlek: 149 m²
 • Byggår: 1985

Gediget Eksjöhus från 1985 med naturskönt läge i sluttningen ner mot Stockerydssjön endast 8 km nordost om Eksjö. Här erbjuds en mycket väldisponerad suterrängvilla med gott om utrymmen även för den större familjen. Ett garage finns i huset i suterrängplanet och dessutom finns ett fristående dubbelgarage.

Karta för Stockeryd 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-pa-landet-eksjo-kommun-stockeryd-7-20983097

Avstånd till vatten: Ungefär 150 m till vatten

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57591

Backsippvägen 14 – 4 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 3.650.000 kr

Beskrivning av Villa Backsippvägen 14

 • Antal rum: 4 rum
 • Storlek: 117 m²
 • Byggår: 2023

Beläget på en rofylld återvändsgata i det idylliska och barnvänliga Ljungbyholm, endast en kvarts resväg från Kalmar, erbjuder detta hem en unik möjlighet att bli dess allra första ägare. Det stillsamma läget skapar en lugn och harmonisk atmosfär, vilket gör detta till det perfekta boendet för den som söker en avslappnad livsstil utan att kompromissa med bekvämligheter. Skola, ICA-butik, gym, fotbollsplaner och andra bekvämligheter finns alla inom nära räckhåll, vilket gör vardagen både enkel och tillfredsställande. Huset är planerat för att passa både den moderna livsstilen och familjens behov. Med tre rymliga sovrum, två stilfulla badrum och en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, skapas en naturlig och harmonisk flöde i hemmet. En ytterligare fördel är det generösa garaget, vilket inte bara erbjuder bekväm parkering utan också extra förvaringsutrymme för att möta dina behov. Det är inte bara ett hus – det är ett hem som är redo att välkomna sina första ägare.

Karta för Backsippvägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-ljungbyholm-kalmar-kommun-backsippvagen-14-20983055

Avstånd till vatten: Ungefär 1,4 km till vatten

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 38832

Skärvsjölund 233 – 2 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 495.000 kr

Beskrivning av Villa Skärvsjölund 233

 • Antal rum: 2 rum
 • Storlek: 63 m²
 • Byggår: 1909

Denna fastigheten ligger naturskönt belägen. Fin röd stuga med verkstadsbyggnad på c:a 160 kvm. När du kommer in genom entrén på husets baksida så har du hallen Till höger om hallen är badrummet följt av tvättstugan. Till vänster om hallen är köket med matplats. Till höger om köket är vardagsrummet med öppen spis och kassett som ger god värme. Rakt fram är hallen som leder till entrén på framsidan. Till höger i hallen är entréplanets sovrum. I den här hallen är trappan upp till de två rummen på övre våningen.

Karta för Skärvsjölund 233

https://www.hemnet.se/bostad/villa-2rum-kalmar-kommun-skarvsjolund-233-20973075

Avstånd till vatten: Ungefär 1,4 km till vatten

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 38899

Idrottsvägen 25 – 6 rum – Hultsfreds kommun

Utgångspris: 1.250.000 kr

Beskrivning av Villa Idrottsvägen 25

 • Antal rum: 6 rum
 • Storlek: 115 m²
 • Byggår: 1970

Varmt välkomna till denna välskötta, löpande renoverade enplansvilla med källare med öppen och fin planlösning. Trevligt och ljust med gott om utrymme belägen på lättskött trädgårdstomt. Bostaden är belägen i mycket omtyckt och lugnt område. Genomtänkt planlösning med generösa sällskapsutrymmen. Bostaden är varm och välkomnande med hall, ljust kök med separat matplats, gott om förvaring och utgång till altan under tak. Rymligt vardagsrum i vinkel med matrum med parkettgolv och utgång till trädgården. Två sovrum, allrum med möjlighet att inreda till ytterligare sovrum. Badrum och gästtoalett. Källarvåningen med hall, mysig gillestuga med öppen spis. Stor tvättstuga med torkmöjligheter, pannrum med jordvärmepump, matkällare. Fristående garage. Välkommen till ett vänligt och välkomnande hem – Ett boende att trivas i!

Karta för Idrottsvägen 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hultsfred-hultsfreds-kommun-idrottsvagen-25-20972975

Avstånd till vatten: Ungefär 300 m till vatten (Hulingen)

 • Hultsfreds kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 57734
« Äldre inlägg