Utgångspris: 4 550 000 kr

Beskrivning av Villa Videgatan 13

  • Antal rum: 9
  • Storlek: 198 m²
  • Byggår: 1972

Välkommen till denna gedigna, arkitektritade och rymliga villa belägen på eftertraktade Petersberg i Huskvarna. Med sin plats på sluttningen erbjuds en obruten och hisnande utsikt över den skimrande Vättern och Huskvarnabygden. Villan som sträcker sig över tre generösa plan, ger dig en unik möjlighet att njuta av utsikten från alla våningsplan.

När du kliver in på entréplanet möts du av en omedelbar känsla av rymd och ljus. Rikligt med fönsterpartier sträcker sig längst fasaden mot utsikten, vilket skapar en riktig wow-känsla. Här finner du sociala ytor som sällskapsrum med braskamin, perfekt för mysiga stunder och kyliga dagar, samt ett rymligt kök. Dessutom finns även en praktisk wc på detta plan.

Mellanplanet erbjuder en mer privat del av huset. Här finns 4 bra sovrum samt ett stort allrum. Vidare finns här badrum och tvättstuga. Master Bedroom har panoramafönster och egen ingång till badrummet.

I suterrängplanet finns 2 mångsidiga rum som kan anpassas efter dina önskemål såsom hemmakontor, gästrum eller varför inte en uthyrningsdel. Ett ytterligare rum som kan användas som relaxrum eller allrum – här finns ingång till bastu/dusch/omklädning. Från detta rum finns även utgång till trädgården. När villan ritades planerades det en infinitypool här och den tanken är inte alls dum. Vidare finns också förrådsutrymmen på detta plan.

Denna rejäla villa på höjderna i Huskvarna är en bostad som lockar med sin harmoniska förening av obruten panoramautsikt samt sina rejäla ytor.

Med en kort promenad nås såväl mataffär, pizzeria och busshållplats. Inom gångavstånd finns också härliga naturområden, skola och förskola.

Varm välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Karta för Videgatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-huskvarna-petersberg-jonkopings-kommun-videgatan-13-20624635

Avstånd till vatten: 600

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56138