Småland i våra hjärtan

Kategori: Vetlanda kommun (Sida 1 av 13)

Kettilsgatan 11 – 8 – Vetlanda kommun

Utgångspris: 3 900 000 kr

Beskrivning av Villa Kettilsgatan 11

 • Antal rum: 8
 • Storlek: 161 m²
 • Byggår: 1967

Välkommen till en rymlig villa med hela åtta rum och potential för både fyra till fem sovrum. Det gedigna huset från 1967, som genomgått en stor renovering 2016-2017 erbjuder en boyta på 161 kvm och en biyta på 203 kvm, perfekt för den stora familjen eller för den som älskar utrymme.

Beläget i det populära området Pukaregården i Vetlanda kommun, har denna bostad ett fantastiskt läge. Närhet till naturen, skolor och service såsom affärer och restauranger. Området är lugnt och fridfullt vilket gör det till en perfekt plats att kalla hemma.

För den som värdesätter utrymme och en gedigen byggnad är detta en unik möjlighet. Med en generös tomtyta på 1050 kvm finns det gott om plats för trädgårdsfix, lek och umgänge utomhus.

Missa inte chansen att skapa ditt drömhem tillsammans med oss. Kontakta oss för en visning och låt oss utforska potentialen tillsammans. Välkommen till ett bra läge och en gedigen bostad!

Karta för Kettilsgatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-pukaregarden-vetlanda-kommun-kettilsgatan-11-21334671

Avstånd till vatten: 950

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57436

Hallsnäsvägen 6 – 7 – Vetlanda kommun

Utgångspris: 5 250 000 kr

Beskrivning av Villa Hallsnäsvägen 6

 • Antal rum: 7
 • Storlek: 255 m²
 • Byggår: 1939

Välkommen till ett exceptionellt boende i Ramkvilla, beläget på en storslagen strandtomt med egen brygga och utsikt som tar andan ur dig. Detta häftiga hus sträcker sig över tre plan och har dessutom en inredd vind, vilket ger gott om utrymme för hela familjen och gäster.

Huset värms effektivt upp med modern bergvärme och kompletteras med solceller samt ett batteri på 14 kWh, vilket gör boendet både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt. På den generösa tomten kan du njuta av en lummig gräsmatta som sträcker sig ända ner till vattnet, vilket skapar en idyllisk atmosfär året runt.

Baksidan av huset, som befinner sig i söderläge, kan du njuta av det stora altandäcket med tillhörande spabad – en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar. Stora glaspartier vetter mot vattnet och släpper in rikligt med naturligt ljus samtidigt som de erbjuder en fantastisk utsikt.

Huset erbjuder flera rymliga sovrum och tre badrum ( två med dusch), varav ett är nyrenoverat för två år sedan. Här finns alla bekvämligheter för att tillgodose en större familjs behov eller för att välkomna gäster på besök.

Utöver detta finns en praktisk carport med elbilsladdare, en nybyggd snickarbod, ett äldre uthus för extra förvaring samt ett växthus där du kan odla dina egna grönsaker och växter.

Sammanfattningsvis är detta ett unikt och påkostat boende som erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till naturen och vattnet. Missa inte chansen att förvärva detta drömhem i Ramkvilla – här finns allt du kan önska dig!

Välkommen på visning!

Karta för Hallsnäsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-ramkvilla-vetlanda-kommun-hallsnasvagen-6-21335635

Avstånd till vatten: 50

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57474

Stenberga-Boda 6 – – Vetlanda kommun

Utgångspris: 400 000 kr

Beskrivning av Villa Stenberga-Boda 6

 • Antal rum:
 • Storlek: 79 m²
 • Byggår:

Välkommen till denna idylliska bostad med stor potential och mycket historia, belägen i ett naturnära och mysigt område med lantligt läge i Stenberga. Området bjuder på en fridfull atmosfär och vackra omgivningar med många grönområden att utforska.

Med en tomtyta på 2200 kvm finns gott om utrymme för trädgårdsprojekt och utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du har naturen som din närmaste granne.

Närområdet bjuder på vacker natur och mångfaldiga vandringsleder samt möjligheter till fiske och andra utomhusaktiviteter. Den historiska atmosfären ger känslan av att bo mitt i naturens famn.

Denna bostad passar perfekt för dig som vill bo i harmoni med naturen och uppskattar lugnet och skönheten i omgivningarna. Ta chansen att förvandla detta unika paradis till ditt drömhem och skapa din alldeles egna fristad. Välkommen till en plats där historien möter naturen på bästa möjliga sätt!

Karta för Stenberga-Boda 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-79m2-vetlanda-kommun-stenberga-boda-6-21335457

Avstånd till vatten: 800

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57497

Hallsnäsvägen 19 – 5 – Vetlanda kommun

Utgångspris: 2 900 000 kr

Beskrivning av Villa Hallsnäsvägen 19

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 125 m²
 • Byggår: 1947

Granne med sjön Klockesjön finner vi denna villa på Hallsnäsvägen 19 i Ramkvilla, ett perfekt val för dig som vill ha en avkopplande vardag omgiven av natur och lugn. Med fem rum och 125 kvm boyta finns det gott om plats för hela familjen att trivas i. Den stora trädgården inbjuder till utomhusaktiviteter och ren njutning under sommarmånaderna. Den rymliga och ljusa planlösningen är full av karaktär och charm och skapar en unik atmosfär. Här finns även en öppen spis som bidrar till extra mysighet under kyliga kvällar.

2014 byggdes det på en övervåning på huset där det inkluderade två sovrum, duschrum, klädkammare och ett allrum, samtidigt installerades solceller på båda husen, vilket ger väldigt låga elkostnader.

En kort promenad från fastigheten finns bland annat en mataffär, Wärdshus och den så populära golfbanan med tillhörande camping, golfbanan är en av få golfbanor som har öppet mer eller mindre året runt.
Ramkvilla är även känt för ett bra fiske i de båda sjöarna och enligt uppgift fångades en gädda på dryga 16 kilo för bara ett par dagar sedan.

Välkommen på visning!

Karta för Hallsnäsvägen 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ramkvilla-vetlanda-kommun-hallsnasvagen-19-21334054

Avstånd till vatten: 50

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod:

Flenshult kvarn 1 – 6 – Vetlanda kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Villa Flenshult kvarn 1

 • Antal rum: 6
 • Storlek: 205 m²
 • Byggår: 1909

Varmt välkomna till Flenshult kvarn 1, en vacker och rogivande oas med natura 2000-område som närmsta granne och vackra bär- och svampmarker. Här har ni en vacker villa som är perfekt både för dig som önskar bo permanent eller ha ett rymligt fritidshus med plats för familj och vänner. Huset om 1,5 plan som varsamt renoverats och 2012 byggts till om drygt 100 kvadratmeter i samma äldre stil. Här har ni en veranda som välkomnar dig till entrén till huset, väl där möts du av tidstypisk pärlspont som genast ger ett rogivande intryck. Huset består sedan av två sovrum i anslutning till entrén och det helkaklade badrummet, vidare in kommer du till vardagsrummet med en dekorativ och praktisk rörspis. Intill köket finns ytterligare ett sovrum som används som ett kombinerat bibliotek /tv-rum. Köket är hjärtat av detta vackra hus och har stora ytor, en köksö, bra arbetsytor och även den gamla köksspisen bevarad. Ljuset flödar in och du har en enastående utsikt över naturen och vattnet som rinner förbi genom dammen. På övre plan finns ytterligare två rymliga sovrum varav en har en kamin, en extra toalett samt ett större inrett rum om cirka 40 kvm golvyta. Idag används det som ett stort förråd men går väl att använda till vardagsrum eller sovrum. Det finns även två stora kattvindar.

Utemiljön består av en stor trädgårdstomt omringad av härlig natur. Det finns ett stort enbilsgarage samt en inredd gäststuga om cirka 35 kvadrat som renoverades 2009. Där har man gott om plats för säng samt soffhörna. Här finns ett vackert massivt trägolv och det finns en effektiv vedspis från Jötul som gör det varmt och trivsamt utöver elradiatorer. Ner mot vattnet finns det en byggnad som är inredd med en vedeldad bastu med direkt access till trädäck utanför i det härliga söderläget samt en utedusch. Bodar, extra utrymmen och en jordkällare finns också inom fastigheten.

Det finns en borrad brunn som ger riktigt med friskt vatten, avloppet är enskilt med infiltrationsbädd, fiber finns installerat. Stor del av tomten klipps av robotgräsklippare. Nyttjanderätt finns av marken ovanför fastigheten mellan vägen och gärdesgården och är cirka 600 kvm. Infiltrationsbädden är belägen på grannfastigheten med nyttjanderätt.

Som närmsta granne har du vacker skog och natur klassat som natura 2000-område med gott om bär- och svampmark. Kvarnbyggnaden ägs av Södra och ett långsiktigt restaureringsarbete av den vackra Sällevadsån planeras och eventuellt kommer dammen att sänkas inom några år. Sällevadsåns fina vatten kommer i så fall att ringla sig förbi strax utanför köksfönstret. Detta kommer att gynna såväl flodpärlmusslan som öringen. Ägarna av Flenshult har tidigare haft dialog kring att köpa loss kvarnen och marken med positivt bemötande av Södra Skogsägarna.

Till Vimmerby och omtyckta Astrid Lindgrens värd är det bara cirka tre mil. Vimmerby har fullt serviceutbud av butiker, restauranger, skola med mera. Hultsfred är bara två mil bort med liknande utbud. Kalmar cirka 10 mil och Växjö cirka 12 mil.

Välkomna till denna underbara oas i denna lantliga idyll i de Småländska skogarna!

Karta för Flenshult kvarn 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vetlanda-kommun-flenshult-kvarn-1-21333469

Avstånd till vatten: 600

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57799

Karlsgårdsvägen 25 – 5 – Vetlanda kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Villa Karlsgårdsvägen 25

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 164 m²
 • Byggår: 1979

Välkommen till Karlsgårdsvägen 25!
Detta trivsamma hus på 164 kvm har genomgått flertalet renoveringar under senaste åren och inrymmer bland annat ett stort fint kök med vitlackerade snickerier, vardagsrum med matplats i vinkel. Tre sovrum med praktisk förvaring och två badrum varav ett renoverades 2022. Tvättstuga/groventré på gaveln av huset. Stort garage med förrådsdel. Fasadpanelen på huset och garaget byttes 2021. Låg energiförbrukning med effektiv bergvärmepump och en braskamin.

Här bor man längst in på en återvändsgata i ett lugnt och trevligt bostadsområde med närhet till bland annat skolan, simhallen, idrottsplatsen och naturen. Utanför tomtgränsen finns en liten pulkabacke som lätt blir barnens favorit under årets kalla månader.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Karlsgårdsvägen 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-myresjo-vetlanda-kommun-karlsgardsvagen-25-20470777

Avstånd till vatten: 1700

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod:

Småhusvägen 20 – 5 – Vetlanda kommun

Utgångspris: 1 575 000 kr

Beskrivning av Villa Småhusvägen 20

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 104 m²
 • Byggår: 1967

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med källare belägen i Ekenässjön. Här erbjuds en rymlig bostad med fem rum och tre sovrum fördelat på en boyta om 104 kvadratmeter. Med en generös tomtyta om 1021 kvadratmeter finns gott om plats att njuta av utelivet och skapa minnen tillsammans med familj och vänner.

Detta hem präglas av en genomtänkt planlösning som ger en inbjudande atmosfär. Den härliga uteplatsen bjuder in till avkoppling och sociala sammanhang under varma dagar. Med närhet till grönområden och skogspartier ges möjligheten till härliga promenader.

Ta chansen att förvärva denna charmiga bostad och skapa ditt eget lilla paradis. Välkommen till ditt nya hem!

Karta för Småhusvägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ekenassjon-vetlanda-kommun-smahusvagen-20-21331031

Avstånd till vatten: 450

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57450

Takstigen 11 – 6 – Vetlanda kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Villa Takstigen 11

 • Antal rum: 6
 • Storlek: 170 m²
 • Byggår: 1981

På Takstigen 11 i Ekenässjön, beläget längst in på en återvändsgata med baksidan vänd mot en skogskant, finner du detta hem med stora möjligheter. Här finns det perfekta familjehuset om hela 170 kvm med fyra sovrum och bra gemensamhetsytor. En lummig trädgård omger huset, vilken behöver lite trimning för att hållas i schack.

Huset värms upp med bergvärme och har ett nyare badrum med dusch på övre plan. Övriga delar av huset har behållit sin ursprungliga charm från byggåret 1981, med vissa uppdaterade ytskikt såsom golv och tapeter.

Köket är rymligt med plats för matbord och vardagsrummet öppnar upp mot en altan under tak på baksidan. På entréplanet finns dessutom två sovrum, varav ett större, samt ett badrum med badkar. Tvättstugan är praktiskt placerad med anslutning till groventrén, där det också finns en dusch och bastu för extra bekvämlighet.

På övre plan möts du av ett stort allrum som är perfekt för barnfamiljen. Här finns även ytterligare två sovrum, ett nytt badrum med dusch och en klädkammare för förvaring.

Ett garage finns för att skydda fordon och förvara verktyg eller andra tillbehör.

Placeringen är fördelaktig i Ekenässjön, beläget längst ner på återvändsgata mot skogen. Lugnt läge med naturen utanför tomtgräns och med cykelavstånd till matbutik och skola. Dessutom är det bara några minuter i bil till det växande handelsområdet i Nydala!

Välkommen!

Karta för Takstigen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-ekenassjon-vetlanda-kommun-takstigen-11-21331784

Avstånd till vatten: 650

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57450

Stallgårdsvägen 5 – 4 – Vetlanda kommun

Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Villa Stallgårdsvägen 5

 • Antal rum: 4
 • Storlek: 116 m²
 • Byggår: 1978

Stallgårdsvägen 5 är ett väl underhållet hus beläget på en återvändsgata i populära Bäckseda. Med sitt kanonläge erbjuder detta hem en privat trädgård och tillgång till en allmänning precis utanför tomtgränsen. Huset har inte bara ett fantastiskt läge utan erbjuder också närhet till en mängd bekvämligheter. I detta område finns det gott om motionsspår, golfbana, frisbeegolf mm för den som älskar att vara aktiv och njuta av naturen. Dessutom finns förskola och skola i närheten, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer.

Detta enplanshus med källare är en perfekt kombination av bekvämlighet och charm. Huset har fina badrum på båda våningsplanen, som renoverades år 2006 och 2010, båda i smakfulla materialval. Dessutom är yttartaket bytt i samma tid som fönstren på både entréplan och källarplan 2019/2020. Bergvärmen sattes in 2001 och som komplement till denna finns en eldstad på respektive våningsplan.

Köket är en tidlös skönhet med sitt klassiska ekkök från Marbodal, renoverat 2004 inkl rostfria vitvaror. I anslutning finns en rymlig matplats och ett mysigt vardagsrum med en kamin, perfekt för avkoppling och sociala stunder. På entréplanet finns tre bra sovrum och en praktisk groventré med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen.

Källarplanet erbjuder gott om utrymme för familjen att sprida ut sig, med ett generöst allrum komplett med öppen spis med insats. Detta blir den perfekta platsen för tonåringarna att umgås eller för familjen att njuta av mysiga kvällar tillsammans. Dessutom finns det tidigare nämnda badrummet med både dusch, badkar och bastu. Utöver detta finns det klassiska hobbyrummet som också har gott om förvaringsmöjligheter.

Utemiljön är ett ljuvligt kapitel i sig. På baksidan finns en insynsskyddad altan, delvis under tak och den plana trädgården är inramad av häckar som bildar ett naturligt insynsskydd sommartid. Bilen ställer du i garaget eller på den stenlagda garageinfarten.

Sammantaget är Stallgårdsvägen 5 ett perfekt hem för den som vill ha de stora renoveringarna gjorda och som mer vill fokusera på ytskikt och att förändra med enkla medel.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Mia Harbrecht 0703266099 [email protected]

Karta för Stallgårdsvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-backseda-vetlanda-kommun-stallgardsvagen-5-21323670

Avstånd till vatten: 350

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57439

Vallgatan 9 – 5 – Vetlanda kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Villa Vallgatan 9

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 120 m²
 • Byggår: 1967

Välkommen till Vallgatan 9 i Landsbro!

Nyrenoverad 1,5-plansvilla i Landsbro. Huset har en fin hall med klinkergolv. I anslutning till hallen finns en nyrenoverad toalett med kakel och klinkers. Vardagsrummet ger en öppen känsla och har mycket ljusinsläpp. Där finns de plats för både soffgrupper och matbord. Rummet är modernt och utgång till altanen. I anslutning till vardagsrummet ligger det stilrena köket med en köksö. Köket är utrustat med ugn, mikro, diskmaskin, kyl och frys. På första plan finns det två rymliga sovrum. Sovrummen har inbyggda garderober, därav mycket förvaringsutrymme. På entrévåningen finns också ett nyrenoverat badrum utrustat med dusch, wc och handfat med kommod. Även detta badrum har klinker och kakel.

På övre plan möts man av ett inbjudande allrum med stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus. De vita väggarna skapar en luftig och fräsch känsla, medan det ljusa trägolvet ger en varm och hemtrevlig atmosfär. Källaren är mångsidig och bekväm med heltäckningsmatta. Den rymmer en praktiskt tvättstuga, en avkopplande bastu med dusch, samt ett flexibelt rum som kan användas som kontor eller sovrum.

Tomten runt huset är lättskött och här finns fruktträd och utomhusaktiviteter.

Läget i Landsbro är gynnsam med närhet till bekvämligheter som affärer, skolor och idrottsanläggningar. Det finns även vacker natur i området med möjligheter till friluftsaktiviteter och promenader.

Om du är ute efter att hitta ett hus med stor potential på läge med gångavstånd till skola och matbutik så tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Karta för Vallgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-landsbro-vetlanda-kommun-vallgatan-9-21332062

Avstånd till vatten: 950

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57472
« Äldre inlägg