Utgångspris: 2.395.000 kr

Beskrivning av Villa Verkstadsgatan 1

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 143 m²
  • Byggår: 1963

Uppskattar du stora sociala ytor som kan fyllas med släkt och vänner?
Är drömmen ett prisvärt och välplanerat kök som verkligen är hemmets hjärta och husets naturliga samlingsplats? Här finns både myshörnor och generös plats för hobbyrum, gym, verkstad eller kanske lekrum.

Säljarnas egna ord:
”Nu börjar ett nytt kapitel i våra liv. Hade vi kunnat ta med oss huset hade vi gjort det. Ett fantastiskt personligt hus där vi har skapat många fina minnen. Ett hus med stor kapacitet. Vi har haft allt från stora släktkalas till många barn som sovit över. Källaren gör det möjligt för barnen att leka ohämmat med barnkalas, disco halloweenparty m.m. Trädgården på sommaren är underbar och vår oas. Här lagar vi den mesta maten utomhus vid trädäcket och den stora platta gräsmattan är perfekt för fotboll, lek mm”

Skillingaryd har ett rikt friluftsliv och flera fina utflyktsmål finns nära till hands. I den mysiga centrumkärnan finns det mesta man behöver såsom livsmedelsbutiker, bank, restauranger, café, systembolag, klädbutik, blomsterbutiker mm.

Här finns väldigt bra pendlingsmöjligheter med både buss och tåg oavsett om du jobbar i Värnamo, Jönköping eller Nässjö. Busshållplatsen ligger endast 200 m från huset. Vill du hellre ta bilen har du E4:an nära som tar dig in till Jönköping på ca 30 minuter.

Välkommen att anmäla er till kommande visningar!

//Hälsningar Marie Sjödin

Karta för Verkstadsgatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vaggeryds-kommun-verkstadsgatan-1-21289212

Avstånd till vatten: 350

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56832