Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Villa Verdavägen 35

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 100 m²
  • Byggår: 1966

Välkommen till Verdavägen 35!

Nu har du möjlighet att förvärva ett enplanshus på lugn och barnvänlig gata i centrala Vissefjärda.

Huset har fyra rymliga rum som erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Här finns ett stilfullt renoverat badrum/tvättstuga samt en separat toalett som underlättar familjelivet. Fullt utrustat kök med köksluckor i trä. Här kommer du direkt ut på baksidans altan men även det inglasade uterummet som är perfekt att förlänga sommarkvällarna med. Tomten om 1077 kvm rymmer vackra träd och häcken runt om baksidan skapar en lugn och avskild miljö. Huset är energieffektivt med fjärrvärme.

Bostaden ligger i ett lugnt och barnvänligt område. Ett stenkast från hemmet hittar du Vissefjärda skola för F-6. Vissefjärda erbjuder god samhällsservice med exempelvis livsmedelaffär, café och restaurang. Vissefjärda kan också stoltsera med en 18-håls golfbana granne med Kyrksjön. Föredrar du andra fritidsintressen är föreningshuset rätt plats. Gillar man historia kan man hos dem ta del av arkivet med lokal industrihistoria. Promenera längs de fina vandringslederna eller ta ett dopp vid Törestorp badplats och camping.

Kommunikationen är utmärkt med tåg från Vissefjärda station som snabbt tar dig till Karlskrona (35 min), Emmaboda (8 min) och vidare till Kalmar, Växjö och till och med Köpenhamn.

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Karta för Verdavägen 35

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-vissefjarda-emmaboda-kommun-verdavagen-35-21355813

Avstånd till vatten: 200

  • Emmaboda kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: