Utgångspris: 1 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Veragatan 10

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 41,5 m²
  • Byggår: 1959

Välplanerad planlösning om 41,5 kvadratmeter med genomtänkta renoveringar. Toppskick och inflyttningsklar lägenhet. Att bo högst upp på våning 9 innebär ett lugn med fantastiska vyer och helt insynsskyddat läge.
Välkomnande och rymlig hall, stilrent helkaklat badrum från , rymligt kök från i vitt med fina materialval. Här slås man direkt av dem vackra vyerna. Vardagsrummet är luftigt och ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet är fantastiskt. Här finns det plats för
soffgrupp, tv-möblemang och säng. Härifrån nås även lägenhetens balkong som vetter mot soliga söder och helt utan insyn. I hallen finns även goda förvaringsytor i form av en klädkammare.

Läget på Gräshagen är riktigt bra, här finns närhet till allt som önskas inom gång- och cykelavstånd. I närheten finns grönskande natur med härliga skogspromenader och Vattenledningsparken.
Mataffär utmed Lovisagatan och busshållsplats någon minut bort. Här bor du lugnt, men ändå med direkt närhet till all service och Jönköpings utbud av affärer, cityliv och högskola.

Bostadsrättsföreningen är välskött och förvaltas av HSB. Här bor du bekvämt i stabil förening med en hög boendestandard. Den låga månadsavgiften om 2455 kr inkluderar värme, vatten, tv, internet (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg. Genomgående vattenburen värme i hela bostaden.

Karta för Veragatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-grashagen-jonkopings-kommun-veragatan-10-21294922

Avstånd till vatten: 1400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55473