Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vegagatan 2A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 37 m²
  • Byggår: 1948

Välkommen till Vegagatan 2A! Denna rymliga etta sträcker sig över 37 kvadratmeter och har allt man behöver för att trivas. När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med tillgång till alla rum. Till höger ligger köket med generöst ljusinsläpp och gott om plats för matbord, vilket gör det perfekt för umgänge med vänner. I hallen finns också badrummet. Till vänster når du det centrala allrummet, som rymmer både soffgrupp, TV-möbel och säng utan att det känns trångt. Bra med garderober finns också till hands. Bostaden har genomgående hög kvalitet på ytskikten och takhöjden är generös. Det är helt enkelt en bostad där man kan flytta in direkt och trivas.

I huset finns fina mervärden såsom tvättstuga och tillhörande källarförråd. Föreningen har även en trevlig gemensam uteplats med stora grönområden, grill och möblemang med plast för många. Den låga månadsavgiften på 2 735 kr gör detta till ett mycket prisvärt alternativ för studenter, förstagångsköpare eller för den som söker en övernattning. Parkeringsplats går att hyra för 150 kr per månad.

Bremerlyckan, beläget i en av Kalmars mest eftertraktade områden, lockar med närheten till Stensö och dess motionsslingor och vackra promenadstråk. Från hemmet kan du enkelt ta dig till Kalmarsundsparken. Du har inte heller långt till större matbutik och du bor med kort avstånd till Kvarnholmen med stora utbud av shopping, nöje, restauranger samt universitet. Det är inte svårt att förstå varför människor trivs så bra här.

Karta för Vegagatan 2A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-bremerlyckan-kalmar-kommun-vegagatan-2a-21322694

Avstånd till vatten: 550

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39246