Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Villa Växjövägen 7

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 127 m²
  • Byggår: 1954

Välkommen till ditt nya hem i Bor! Denna fantastiska villa i två plan med källare är fullpackad med bekvämligheter och charm som kommer att få dig att känna dig hemma från första stund.
När du kliver in i denna hemtrevliga bostad möts du av en välkomnande atmosfär. Med tre rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas. Dessutom erbjuder huset en uteplats perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus.

Driftskostnaderna är låga tack vare en effektiv luft/vattenvärmepump från 2012, vilket ger dig en bekväm och ekonomisk uppvärmning året om. För trädgårdsentusiasten finns även en robotgräsklippare som tar hand om det gröna utan krångel.

Denna pärla är välskött både invändigt och utvändigt, med närtill nyligen renoverade ytskikt som ger en fräsch och modern känsla. Bland renoveringarna märks ett nytt fönsterbyte från 2017 samt en badrumsrenovering på entrévåningen från cirka 2011, utförd av Golvhuset för högsta kvalitet.
På tomten finner du en härlig uteplats i österläge som nås direkt från köket, perfekt för mysiga frukostar eller grillkvällar med familj och vänner. Dessutom finns en rymlig grusad infart med gott om plats för flera bilar, vilket gör vardagen smidig och bekymmersfri.

Med närhet till skola, förskola och affär är detta ett perfekt läge för den aktiva familjen. Dessutom är fiberanslutning redan på plats för en smidig och snabb internetupplevelse.

Om du är intresserad av att titta på detta fantastiska hus, tveka inte att ta kontakt med Sofia för att boka en privat visning. Jag ser fram emot att visa dig ditt potentiella drömhem och svara på alla dina frågor.

Vänligen kontakta mäklaren för att boka en tid som passar dig.

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Sofia Bjurelid:
Tel: 070-865 09 73
Mail: [email protected]

Karta för Växjövägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-varnamo-kommun-vaxjovagen-7-21303855

Avstånd till vatten: 700

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33173