Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Villa Västra Slottsgatan 52

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 1928

Välkommen till detta charmiga hus beläget på Västra Slottsgatan 52 i Vetlanda. Huset erbjuder en harmonisk atmosfär med fina uteplatser både på framsidan och baksidan, perfekt för avkoppling och social samvaro under soliga dagar.

Husets interiör präglas av en lyckad blandning av traditionell charm och modern bekvämlighet. Ett nyligen renoverat badrum är utrustat med en rymlig dusch, wc och handfat med kommod, vilket ger en fräsch och modern känsla.

Köket är hjärtat i hemmet och erbjuder en trivsam atmosfär med en praktisk köksö för matlagning och social samvaro. Här finns också en vedspis som bidrar till den mysiga atmosfären samt moderna apparater såsom spis, frys, kyl och skafferi för optimal förvaring av livsmedel och köksutrustning.

Det rymliga vardagsrummet lockar med en öppen spis komplett med keddy-insats, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär under kalla vinterkvällar eller mysiga stunder med familj och vänner.

På övervåningen finns möjlighet till tre sovrum, varav ett direkt ovanför trappan, en klädkammare/sovrum och ett större sovrum. Dessa rum erbjuder gott om plats för familjen att koppla av och njuta av privatlivet.

På tomten finns en bod där ena delen kan nyttjas som sovrum, vilket ger flexibilitet och extra utrymme för gäster eller familjemedlemmar. Dessutom finns ett attefallshus på tomten, vilket ger möjlighet till ytterligare boendealternativ eller förvaringsutrymme efter behov.

Sammanfattningsvis är Västra Slottsgatan 52 en underbar bostad som kombinerar charmigt äldre detaljer med moderna bekvämligheter, perfekt för familjer som söker ett bekvämt och trivsamt hem i en trevlig och väletablerad miljö i Vetlanda.

I Lövhagen har du nära till naturen och motionsspår och har bara en kort promenad till Helges Livs. Förskola och skola upp till mellanstadiet tar du dig till via cykelvägen.

Välkommen att boka in dig på visning.

Karta för Västra Slottsgatan 52

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-lovhagen-vetlanda-kommun-vastra-slottsgatan-52-21303977

Avstånd till vatten: 1100

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57435