Utgångspris: 5.395.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Västra Sjögatan 45

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 117 m²
  • Byggår: 2018

I det spännande huset som lyssnar till namnet Bastionpalatset finns en välplanerad och påkostad trerummare med en fantastisk utsikt över Lindöfjärden och Rävspelet. Här, på Västra Sjögatan 45 bor du riktigt bra med ett ofta efterfrågat läge på Kvarnholmen. Det bjuds på all den funktionalitet och maskinella utrustning du kan tänkas behöva. Självklart finns det hiss i huset och i månadsavgiften ingår förutom värme, vatten, kabel-TV och fiberbredband också en garageplats.
God mat och trevligt umgänge med familj, släkt och vänner kan du ägna dig åt i det ljusa och väl tilltagna sällskapsrummet som ligger med fri vy ut över fjärden. Allrummet som ligger med en öppen planlösning till köket har vid köksfönstret gott om plats för ett matmöblemang där ni kan vara många som sitter ner, äter gott och umgås.
Sällskapsytan gör plats för din favoritsoffa, fåtöljer och en TV. I den ena delen av rummet kan du välja att skapa ett litet bibliotek eller kanske ett hemmakontor? Möjligheterna är många, låt dina önskemål och behov få bestämma. Från sällskapsdelen tar du dig vidare ut till den rymliga och inglasade balkongen. Tänk att få vakna upp, ta med dig kaffet och frukostmackan och slå dig ner när här ute och njuta av utsikten samtidigt som du ser och hör staden vakna till liv. Det här lär bli en plats där du spenderar mycket tid från tidig vår till sen höst.
Det tidigare nämnda köket har en stilren gråtonad inredning från Ballingslöv med en ljus bänkskiva i komposit. Den välplacerade köksön skänker extra fina förvaring- och arbetsytor. I köket finns all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva med hel kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och inbyggd micro.
Bostaden har idag två sovrum men du kan med enkla medel få till ett tredje sovrum om du sätter upp en vägg i första delen av sällskapsrummet. Det ena, av de idag befintliga sovrummen är så pass stort att du med enkelhet kan möblera det meddubbelsäng, byråer, hyllor eller skrivbord. Detta sovrum har en praktisk klädkammare samt något så lyxigt som ett eget badrum. Badrum nummer två når du från hallen. Båda badrummen är helkaklade och utrustade med dusch, toalett, tvättställ, spotlights och behaglig golvvärme.
Från hallen når du även rummet där du kan ägna dig åt att få dina kläder rena, nämligen i bostadens tvättrum. Här är det utrustat med tvättmaskin, torktumlare och tvättställ. Perfekt att ha tvättmöjligheter i lägenheten och därmed slippa springa med tvättkorgen i trapphuset.
Framför dig har du en riktigt fin bostad med ofta efterfrågade attribut. Fantastisk utsikt, gedigna materialval en väl genomtänkt planlösning. Läget på Kvarnholmen är verkligen något utöver det vanliga. Det är mångas dröm att få bo centralt och samtidigt nära vattnet. Precis utanför dörren ligger Hemköp, gym, restauranger, shopping och allt annat som centrala Kalmar har ett erbjuda.

Väl mött på visning!

Karta för Västra Sjögatan 45

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kvarnholmen-kalmar-kommun-vastra-sjogatan-45-21272575

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39248