Utgångspris: 380 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Västra Järnvägsgatan 121

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 106 m²
  • Byggår: 1989

Välkommen till denna rymliga lägenhet i Smålandsstenar! Med sina 4 rum och kök samt en yta på generösa 106 kvm erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Denna bostad sträcker sig över två plan, vilket ger en extra dimension av komfort och privatliv.
På entréplanet möts du av en välkomnande entré som leder till köket. Här finns gott om förvaringsutrymmen och utrymme för en matplats där familjen kan samlas för gemensamma måltider. På entréplan finns badrum med en bekväm duschkabin.
Vardagsrummet är rymligt med plats för avkoppling och umgänge.
På övervåningen hittar du tre mysiga sovrum där det ena är inrett som kontor idag. Det finns även ett andra badrum på denna våning, utrustat med ett badkar där du kan unna dig långa, avslappnande bad efter en lång dag.
Förvaringsutrymmen är en viktig del och denna lägenhet har tankfullt inkluderat ett förråd på tomten samt garage som ingår i avgiften. Här kan du enkelt förvara cyklar och andra säsongsgrejer utan att ta upp värdefull plats inomhus.
Denna lägenhet är ett perfekt val för den som söker en välplanerad lägenhet med ”villakänsla”. Lägenheten har ett bra läge med närhet till tennishall, motionsspår och mataffär, vilket gör det enkelt att njuta av en aktiv livsstil och ta hand om vardagliga ärenden.
Är du intresserad ?
Kontakta ansvarig mäklare:
Daniel Djerv
Mobil: 073-026 76 50
Mail: [email protected]

Karta för Västra Järnvägsgatan 121

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-smalandsstenar-gislaveds-kommun-vastra-jarnvagsgatan-121-20365178

Avstånd till vatten: 400

  • Gislaveds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33331