Utgångspris: 2 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Västra Holmgatan 24D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 57 m²
  • Byggår: 2007

Stig in i Västra Holmgatan 24D och upptäck en tvåa som bryter normen. Med sina 57 kvm bjuder denna lägenhet på en förtrollande utsikt över både Munksjön och staden som förhöjer varje ögonblick av vardagen.
Det är inte bara ett privilegium att bo här; det är en upplevelse. Placerad på ett A-läge, är denna bostad fylld med ljus, lugn och komfort. Här kan du dra dig tillbaka till den nästan 10 kvm stora balkongen och låta blicken vandra över det glittrande vattnet.

När du kliver över tröskeln in genom den generösa hallen möts du av smarta förvaringslösningar och ett rymligt helkaklat badrum med moderna bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och torktumlare.

Köket är en plats för kreativitet och gemenskap, där ljusa toner och trestavigt parkettgolv ger en känsla av hemtrevnad. De breda fönstren sträcker sig genom rummet och skapar en panoramavy som följer dig genom vardagen.

Sovrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och förvaring, med en optimal planlösning som gör att utrymmet känns ännu större än dess kvadratmeter antyder.

Denna moderna pärla i Kålgården, en del av Brf Munksjöterrassen, är ett utmärkt val för den som söker det bästa av både stadsliv och avskildhet.

Kontakta ansvarig mäklare för att ta reda på mer om denna unika bostad.

Karta för Västra Holmgatan 24D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kalgarden-jonkopings-kommun-vastra-holmgatan-24d-21294949

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55324