Utgångspris: 2 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Västra Holmgatan 24D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 57 m²
  • Byggår: 2007

Upplev harmonin av att bo nära vatten och natur. Här på Västra Holmgatan 24D behöver du inte välja – du får både och. Bara ett stenkast från lägenheten breder sjöns glittrande vatten ut sig, och vyerna tas vid redan efter par kliv in i bostaden.

Denna moderna och välplanerade tvårummare erbjuder ett bekymmersfritt boende, som är utrustad med alla tänkbara bekvämligheter som krävs för ett avstressat liv. Esset är helt klart den underbara uteplatsen som också smälter samman med föreningens vackra trädgård, vilket gör att du kan njuta till fullo av alla de ”extra-ytor” som erbjuds och som också skapar mervärden i din vardag. Dessutom vetter hela bostaden i en upphöjd nivå som minimerar insynen, och den ljudisolerade glasväggen som går i samma höjd som lägenheten håller oljuden borta på ett ypperligt sätt.

Att bo på Kålgården innebär att du får det bästa av två världar – du befinner dig mitt i händelsernas centrum, men har ändå en lugn och avskild plats att kalla hem. Staden är alltid nära till hands, men när du stänger dörren om dig känns den behagligt avlägsen. En plats som garanterar tilltalar de flesta.

Välkommen till en perfekt tvårummare på Västra Holmgatan 24 D!

Karta för Västra Holmgatan 24D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kalgarden-jonkopings-kommun-vastra-holmgatan-24d-21355836

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: