Utgångspris: 2 400 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Västra Hällstorpsvägen 39

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 91 m²
  • Byggår: 2016

Välkommen till ditt drömhem i Brf Lövkullen. Här väntar en harmonisk tillvaro i en bostad av högsta kvalitet. Varje detalj, från de noggrant utvalda vitvarorna till de eleganta ytskikten, är utformad för att skapa en atmosfär av komfort och stil.

Denna rymliga trea erbjuder inte bara generösa ytor utan även en känsla av rymd som är svår att finna någon annanstans. Med ett stort kök med köksö som smälter samman med vardagsrummet och en inglasad balkong med många soltimmar!

Här finns också praktiska fördelar som ett välutrustat badrum och en separat tvättdel komplett med både tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna är generösa med rymliga skjutdörrsgarderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Huset är byggt av Pålssons Bygg och har vunnit Jönköpings stadsbyggnadspris, vilket är välförtjänt med tanke på den vackra arkitektur som fastigheten besitter. Hovslätts Ängar är känt för sin natursköna omgivning och närheten till bekvämligheter som matvarubutiker och kommunikationer. Att nå stadens puls tar bara några minuter, vilket gör det till en perfekt plats för både arbete och avkoppling.

Varmt välkommen att upptäcka allt som Västra Hällstorpsvägen 39 har att erbjuda!

Karta för Västra Hällstorpsvägen 39

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-hovslatt-jonkopings-kommun-vastra-hallstorpsvagen-39-21326436

Avstånd till vatten: 1400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55626