Utgångspris: 1.300.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Västerliden 3D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60 m²
  • Byggår: 1948

Välkomna till Västerliden 3D, Huskvarna – en modern och stilfull tvårumslägenhet som omfamnar bekvämlighet och elegans. Med sina 60 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en harmonisk och välplanerad atmosfär som genomsyrar varje rum.

När du kliver in genom hallen möts du av ett vackert laminatgolv, praktisk klädavhängning och eleganta spotlights som ger ett välkomnande intryck. Härifrån tar du steget in i det rymliga vardagsrummet, där det genomtänkta vinklade utrymmet skapar en öppen och ljus atmosfär. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den underbara inglasade balkongen med öppningsbara fönsterpartier, perfekt för att njuta av frisk luft och utsikt.

Sovrummet är en oas av lugn och komfort med sitt generösa utrymme och direkt tillgång till den inglasade balkongen. Laminatgolvet sträcker sig här liksom genom hela lägenheten, vilket skapar en enhetlig känsla av hemtrevnad. Badrummet är både stilrent och praktiskt med plastmatta, eleganta våtväggar och moderna spotlights. Köket är optimalt för den matintresserade med vita köksluckor och moderna vitvaror.

I månadsavgiften ingår kostnader för uppvärmning, vatten, TV och internet. Bostaden kommer också komplett med två separata lägenhetsförråd för extra förvaringsmöjligheter. Bostadsrättsföreningen Majstången är omsorgsfullt skött och finansiellt stabil. Det är en förening som har genomfört flera betydande renoveringsprojekt, inklusive inglasning av balkonger, installation av nya fönster, stamrenovering och takrenovering. Denna förenings engagemang för underhåll och förbättringar skapar en trygg och trivsam boendemiljö för dess medlemmar.

Boendet har ett strategiskt läge, med mindre än en kilometers avstånd och endast fem minuters avstånd till Huskvarnas centrum. I närområdet finns ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive matvarubutiker, restauranger, vårdcentral och andra affärer. En kort promenad tar dig till platser som ICA Kvantum, Pizzeria Majstången, Folkets Park samt utmärkta transportmöjligheter med både tåg och buss. Livet på Västerliden erbjuder en fridfull boendemiljö med högsta bekvämlighet.

Karta för Västerliden 3D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-huskvarna-soder-jonkopings-kommun-vasterliden-3d-21293943

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56133