Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Villa Västerängsgatan 13

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 159 m²
  • Byggår: 1942

Välkommen till en rymlig villa med stor trädgård! Här, i populära Västeräng, ligger detta härliga hus. Läget med en helt ny skola f-6 under uppbyggnad på samma gata, samt med en helt ny förskola lite längre bort, gör det här huset perfekt för en barnfamilj! I närområdet finns också vackra Linnéasjön med en härlig miljö för rekreation, samt ishall och fotbollsplan.

Direkt när vi kliver in i hallen slås vi av den höga takhöjden som ger en luftig känsla. Den känslan förstärks ytterligare i det moderna köket med matplats och öppen planlösning in mot det stora vardagsrummet. I vardagsrummet finns parkettgolv och öppen spis med insats.

Från vardagsummet når vi det stora inglasade uterummet där det finns gott om plats för fester och kalas. Skjutdörrar ut till trädäcket möjliggör att öppna upp under sommartid och vi kommer ut i trädgården från två håll. Tack vare braskaminen i vardagsrummet och altandörren ut till uterummet går det att få skön värme här även vintertid. Via hallen vid entrén når vi en klädkammare och det ena badrummet med dusch och toalett. Härifrån leder den tidstypiska trappan med avsats upp till övervåningen, som har lika högt i tak som nedre plan.

På övervåningen finns tre sovrum, varav ett stort föräldrasovrum med utgång till en stor balkong. Ett genomgångsrum som med fördel kan användas som allrum men som även kan bli ytterligare ett sovrum skapar flexibilitet. Från övervåningens hall når vi en mindre balkong av äldre modell samt ett mycket smakfullt renoverat badrum med bubbelbadkar.

Källare finns under huset med en modern tvättstuga med gott om arbetsbänkar och skåp, samt ytterligare ett hobbyrum, pannrum och en klassisk matkällare .
Trädgården når vi även från en dörr på baksidan av bottenvåningen, ovanför källartrappan, vilket är perfekt om man vill hänga ut tvätten eller springa direkt ut till lekytorna på baksidan. På tomten finns förutom ett stort garage med fjärrstyrd port och carport även ett nybyggt förråd samt två äldre mindre förrådsbyggnader.
Ett härligt hus med stora ytor för umgänge både inne och ute. Bland de noteringar som gjorts vid besiktningen gällande badrum nere och matkällare är de redan åtgärdade av säljaren. Hör av dig för mer information.
Här bor man bra!
Välkommen att höra av dig för mer information.

Karta för Västerängsgatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vasterang-nybro-kommun-vasterangsgatan-13-20244316

Avstånd till vatten: 550

  • Nybro kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38232