Utgångspris: 4 850 000 kr

Beskrivning av Villa Vassbäck Smedstugan 2

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 206 m²
  • Byggår: 1974

Varmt välkomna till detta hus i toppskick med en lantlig miljö endast ca 10 minuters cykelväg till Västerviks stadskärna. Bostaden har under senaste åren genomgått omfattande renoveringar så som uppvärmningssystem, solceller, tillbyggnad, tak, fönster, kök och båda badrummen.

Husets entréplan erbjuder välkomnande hall med bra klädförvaring, öppenplanlösning mellan stilrent kök och vardagsrum med eldstad och gott om yta för familj och vänner, kontor med utgång till ett fantastiskt uterum med utsikt över ängar och skog, groventré med tvättstuga, sovrum med garderober och ett nytt badrum. Överplan med hall, ny renoverat badrum med dusch och bastu som är perfekt än mörk höstkväll, allrum med plats för möbler, fyra sovrum varav ett med walk-in-closet och utgång till balkong med kvällssol. Mindre källare med pannrum.

På fastigheten finns det även gästhus, förrådsbyggnad, djurhållning för mindre djur, dubbelgarage med el-portar och förrådsdel. Trivsam och insynsskyddad trädgårdstomt med fin utsikt mot åkrar och natur.

Till Västerviks centrum som erbjuder allt man kan önska tar det ca 10 minuter på cykel. Till livsmedelsbutik tar det ca 5 minuter på cykel och till badmöjligheter är det ca 10 minuter på cykel.

Varmt välkommen på visning.

Karta för Vassbäck Smedstugan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-vastervik-vasterviks-kommun-vassback-smedstugan-2-21335173

Avstånd till vatten: 1000

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59393