Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Värnhemsvägen 62

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 67,5 m²
  • Byggår: 1990

Välkommen till Värnhemsvägen 62 på Fagerslätt, trivsams tvåa om 67,5 kvm. Här bor ni med villakänslan men också de bekvämligheterna som bostadsrätten för med sig. Egen entré, uteplats med trädäck och egen trädgård blir en del av den trivsamma villakänslan
Välplanerade kvadratmetrar präglar bostaden och erbjuder rymliga ytor för sociala tillställningar. Ett modernt inrett och välutrustat kök. Vardagsrummet är generöst tilltaget och likaså är sovrummet rejält, extra plus också för goda förvaringsutrymmen och den obefintliga insynen. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin.

Här bor du i populärt och lugnt område. Välskött förening med trivsam omgivning där varje lägenhet har nära till grönska samt tillgång till flertalet gemensamhetsutrymmen i form av samlingslokal, övernattningsrum, bastu samt utrymme där föreningen tillhandahåller trädgårdsredskap för utlåning till bostadsrättsinnehavare. Trivsam innergårdsmiljö med upplysta gångvägar, sittplatser och fin grönska. I omgivningen finns även lekplats, basketplan och grönytor. Tryggt och bekvämt!

På Fagerslätt bor man naturskönt och ”på landet” samtidigt som man har närhet till skol- och barnomsorg och goda kommunikationer med busshållsplats 250 meter från bostaden. IKHP:s anläggning med motionsspår och skidspår vintertid ligger en kort promenad från ytterdörren.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Magdalena Stoor – 0708 44 66 48.

Karta för Värnhemsvägen 62

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-huskvarna-jonkopings-kommun-varnhemsvagen-62-21275772

Avstånd till vatten: 450

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56135