Utgångspris: 1 475 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Värdshusgatan 4B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 2019-2020

Nu kan vi presentera en stor tvårumslägenhet på markplan mitt i Oskarshamns centrum! Letar du efter en lägenhet som är både modern och bekväm? Då är den här lägenheten på Värdshusgatan 4B precis vad du söker. Lägenheten har en speciell charm med sin unika planlösning och moderna inredning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en känsla av gemenskap och tillsammans med det moderna köket och de stilrena ytskikten är detta den optimala platsen för att umgås med familj och vänner. Bostaden har 2 rum och och en boarea om 66 kvm, möjlighet finns till att göra ett till rum som skulle bli ett perfekt kontor eller barnrum. Eftersom byggnaderna byggdes under 2019-2020 så är bostaden i absoluta toppskick, här kan du bara flytta in och börja bo.

Fördelarna med att bo i denna lägenhet är många, först och främst lockar dess läge med gångavstånd till allt som Oskarshamns centrum har att erbjuda. Den egna uteplatsen med grillmöjligheter och den gemensamma innergården som har pergola och trädgårdsmöblemang är en annan fördel som bostaden kan erbjuda.

Låter det här som en bostad för dig? Tveka inte att anmäla dig till visningen för att uppleva den på plats, välkommen på visning!

Karta för Värdshusgatan 4B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-oskarshamns-kommun-vardshusgatan-4b-21318223

Avstånd till vatten: 350

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: