Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vänskapens väg 15C

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 88 m²
  • Byggår: 2016

Varmt välkommen till denna exceptionellt omhändertagna och välplanerade etagelägenhet belägen i populära Ljusstaden! Denna bostad erbjuder 88 kvadratmeter av ytterst välplanerade ytor, designade för att möta alla dina behov. Med ett modernt och funktionellt kök som smidigt flyter samman med sällskapsrummet i en öppen planlösning, bjuder denna lägenhet på en trivsam och social atmosfär. Här finns hela tre sovrum av generös storlek, ett stilrent badrum utrustat med en praktisk tvättpelare samt en gästtoalett.

Det som verkligen utmärker denna lägenhet är de två balkongerna som vetter mot olika väderstreck. Detta ger dig möjligheten att njuta av solens strålar när du så önskar, eller slappna av i skuggan när det känns mer passande.

Boendet håller genomgående en hög och modern standard. Den öppna planlösningen på nedre plan skapar en perfekt yta för familj och vänner att umgås på, samtidigt som det finns gott om plats för olika aktiviteter. Här finns ett stort matbord, en rymlig soffa, tv och andra möbler som alla bidrar till en inbjudande miljö. Dessutom finner du en praktisk hall med klinkergolv och en rymlig klädkammare.

På övre plan ligger de tre väl tilltagna sovrummen, alla med tillräcklig storlek för att anpassas efter just dina behov. Här finns även en praktisk klädkammare och en extra toalett, vilket gör vardagen ännu mer bekväm.

Att bosätta sig i Ljusstaden innebär närhet till allt naturen har att erbjuda. Fantastiska badplatser, en golfbana och vackra promenadstråk finns precis runt hörnet och förgyller din fritid. För barnfamiljer finns både förskola och skola inom bekvämt avstånd, och busshållplatsen ligger bara ett stenkast bort. Tar du cykeln, når du både centrum och Hansa City på bara 15-20 minuter.

Välkommen på visning och upplev själv denna fantastiska bostad!

Karta för Vänskapens väg 15C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-ljusstaden-kalmar-kommun-vanskapens-vag-15c-21364761

Avstånd till vatten: 1100

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39360