Utgångspris: 2.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vaggerydsgatan 25

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 82 m²
  • Byggår: 2021

Den här lägenheten är anpassad för dig som vill ha maximal bekvämlighet. Invändigt är den här lägenheten en fröjd för ögat. Såväl kök som badrum och ytskikt är i absolut nyskick, som det mesta i lägenheten. Här finns bland annat en gästwc, badrum med ordentlig tvättsektion och flera rejäla rum. Ett extra stort plus är den stora västliga uteplatsen som pekar mot den stillsamma och inhägnade innergården, en dröm för den som lämnar huset och inte vill låsa in sig på en balkong, förmodligen den lugnaste uteplatsen i Munksjöstaden.
På det strosar man invändigt runt på knappt nittio kvadratmeter, utmärkt i storlek, oavsett om man vill lämna sitt hus för ett enklare boende eller uppgradera storleken på sin lägenhet. Bostaden är praktiskt utformad för att flera ska kunna leva tillsammans men ändå få vara i fred när behovet finns.

Att bo i Munksjöstaden innebär att du kan leva i en sluten värld fullt ut med alla bekvämligheter du behöver. Utbudet av promenadstråk, gym, vårdcentral, apotek och affärer kan ibland göra det svårt att välja. Såväl finns både vårdcentral, apotek och postombud. Och nu kan du handla nybakat bröd på bageriet precis nedanför och käka vedugnspizza runt hörnet.

Karta för Vaggerydsgatan 25

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-munksjostaden-jonkopings-kommun-vaggerydsgatan-25-21151919

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55330