Utgångspris: 3 100 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vaggerydsgatan 16

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70 m²
  • Byggår: 2019

När läget är avgörande är det här en bostad som levererar. Den ligger på hörnet, näst högst upp i fastigheten och dessutom är den utrustad med två balkonger. En där man avnjuter såväl morgonsol som sjövy och en där kvällssolen får stå i fokus. Tack vare bostadens höga läge på husets gavel blir den generöst översköljd med dagsljus. Ytterligare fördelar man får av det höga läget är att man kommer bort från trafik, oljud och insyn från förbipasserande promenerande.

Invändigt är lägenheten ett lysande exempel på vad finish, tillval och planlösning tillsammans kan åstadkomma. Här kombineras ett exemplariskt skick med en planlösning som gör bostaden flexibel och lätt att nyttja baserat på just dina önskemål. En stor fördel är att det sovrum som vanligtvis är väldigt litet i den här bostadstypen har gjorts större och mer funktionellt. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en stor social yta att umgås på. Skulle den inte räcka till finns här två fina balkonger att tillgå, varav den ena är inglasad.

Som medlem i föreningen har man tillgång till garage men också en stor takterrass och en övernattningslägenhet. Utöver det finns extra stuvutrymme i lägenhetsförrådet.

Varmt välkomna att höra av er för era information eller visning!

Karta för Vaggerydsgatan 16

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-munksjostaden-jonkopings-kommun-vaggerydsgatan-16-21269366

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55330