Utgångspris: 2.090.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Utvägen 3

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 107 m²
  • Byggår: 2019

Hus eller lägenhet? Varför välja när du kan få det bästa av båda världar? I ett attraktivt område erbjuds just detta i form av Utvägen 3. Här kan du bo stort med en lättskött trädgård i ett rymligt familjehem med fyra rum och kök, fördelat över två plan med generösa sociala ytor att trivas i. Det som gör denna bostad unik är möjligheten till en garageuppfart med carport, vilket gör det enkelt att parkera två bilar. Dessutom har du tillgång till en trädgård med en stor altan att njuta av.

Det här moderna hemmet sträcker sig över 107 kvadratmeter på två våningar och blev färdigställt för inflyttning 2019 – och det syns verkligen! Bostaden är fräsch och känns fortfarande som ny, vilket gör det till ett perfekt val för dig som önskar en smidig inflyttning. Den charmiga baksidan av huset erbjuder gott om utrymme för lek, planteringar och mysiga grillkvällar. Fantastiskt ljusinsläpp från flera håll gör boendet ljust och inbjudande. Och om du har mycket att förvara är det inga problem här, med ett stort utvändigt förråd och två invändiga. Ett komplett boende för den moderna livsstilen!

Boendet i Brf Vimpelgården erbjuder det bästa av två världar – en fridfull tillvaro omgiven av grönska och badvikar samtidigt som stadens puls finns inom bekvämt avstånd. Området kompletteras av närbelägna skolor, förskolor och naturreservat. Inom gångavstånd finner du flera lekplatser samt Kalmar Golfklubb med en tillhörande lunchrestaurang. Platsen är barnvänlig med närhet till service och busshållplats.

Vidare garanteras ett fantastiskt grannskap där barn i olika åldrar leker fritt på kvarterets nästintill trafikfria gator. Brf Vimpelgården skapar en harmonisk livsstil genom att erbjuda närhet både till naturen och stadslivet.

Karta för Utvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-vimpeltorpet-kalmar-kommun-utvagen-3-21275550

Avstånd till vatten: 1800

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39361