Utgångspris: 5 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Utrustningskajen 9

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 98 m²
  • Byggår: 2017

Nu finns det! Boendet där du inte behöver välja bort något. Ett hem som efter mycket högt ställda krav på utförande och material nu väntar på dig. Med genomgående högkvalitativa materialval och skräddarsydd design av inredaren och tv-profilen Mija Kinning, är detta lägenheten för den kräsna köparen. Dessutom har nuvarande ägare med varsam hand förfinat och förgyllt bostaden med vackra attribut och smakfull inredning. Däribland en vacker industrivägg i glas och svartlackerad metall, skräddarsydd för just denna bostad.

På våning 3, ut mot vattnet, bor du med en spektakulär panoramavy och havets skådespel i blickfånget. Bostadens placering på första parkett resulterar i underbart ljus, påtaglig rymd och en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. En balkong på gaveln tillåter dig njuta av solen tills den går ner i väster. Härifrån blickar du ut över Ängös vackra boende och sjöbodar och några av stadens landmärken. Låt blicken vandra och njut av lugnet från vågornas kluckande och havets brus. Tidigare ägare har glasat in balkongen och därmed också förlängt säsongen. Invändigt vågar jag påstå att detta är en av de mest påkostade treorna i föreningen. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, fiberbredband och garageplats med laddbox! I föreningen installeras just nu solceller.

Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt och vidsträckt vatten alldeles utanför fönstret. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss direkt från garaget till våningsplanet och direkt närhet till bad och båtliv.

Karta för Utrustningskajen 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-varvsholmen-kalmar-kommun-utrustningskajen-9-21150844

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39230