Utgångspris: 3 590 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Utrustningskajen 9

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 2017

När du slår upp ögonen väntar Varvsholmens härliga liv på dig. Tänk att få vakna upp här varje dag. Här finns inget dåligt väder, bara storslagna scenerier. Välkommen till Utrustningskajen 9.

Att bo på just Varvsholmen gör att utblickarna blir många. Vattnet skapar rymden och avståndet gör vyerna helt fantastiska. Du möter morgonsolen på kudden, tar lunchen i det inglasade uterummet och låter kvällssolen värma dig på den öppna uteplatsen som vetter mot väster.

Med en uteplats som sveper sig från soluppgång i öster till solnedgång i väster. Med fast mark under fötterna erbjuds du totalt tre uteplatser. En inglasad, en stensatt och en perfekt på gaveln med direkt närhet till gräsmatta. Här kan du som ny ägare få utlopp för dina odlingsdrömmar och skapa prunkande och mysiga uteplatser.

De öppna ytorna, de stora fönsterpartierna i tre väderstreck och tillgången till utomhusmiljöer gör att hemmet ständigt för en konversation med den omgivande naturen. Köket har en distinkt och stram känsla. Det är avskalat med rena linjer och exklusiva materialval. Ditt badrum är av högsta kvalitet med egen tvättavdelning.

Vill du ha ett helt unikt boende, kanske till och med avundsvärt, så missa inte den här chansen.

Karta för Utrustningskajen 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-varvsholmen-kalmar-kommun-utrustningskajen-9-21286587

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39230