Utgångspris: 4 800 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Utrustningskajen 13

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 93 m²
  • Byggår:

Livet ska vara bekvämt och härligt att leva. En stor del av livet är att ha hem att trivas i, och det är därför en ära att presentera Utrustningskajen 13.

I denna bostad på 93 kvadratmeter har inget lämnats åt slumpen. Allt från inredningsval, balkong i två väderstreck och det havsnära läget är i symbios med varandra. Utöver detta bosätter du dig en mycket välförvaltad förening som har goda ekonomiska förutsättningar för kommande år.

Kör med fördel in bilen i garaget för att sedan ta hissen upp till entrén (en garageplats ingår i avgiften). Väl i hallen möts du av en härlig atmosfär tack vare fina ytskikt och bra förvaring. I följd till hemmets två sovrum som båda två är i bra storlek, master bedroom har dessutom utmärkt förvaring med skjutdörrsgarderob. Till höger i hallen ligger hemmets högklassiga badrum med vackert kakel/klinker och tvättmaskin/torktumlare. Hjärtat på Utrustningskajen 13 är helt klart vardagsrummet med anslutning till köket som med sin öppna planlösning erbjuder sociala umgängesytor. Här har alla val gjorts för att samspela väl tillsammans. Arkitekten som ritade huset tänkte till i form av att flera stora fönster präglar ytan och således uppstår ett otroligt ljusflöde och vacker utsikt oavsett vart du befinner dig i rummet. Rummet erbjuder flera möbleringslösnigar med gott om utrymme för soffa, middagsbord och har en köksö som sammanlänkar köket på ett fördelaktigt sätt. Via rummet nås den stora balkongen som har sol stora delar av dagen och utsikt över både stadskärnan, Ängö och Kalmarsund.

Utöver att hemmet och föreningen är förstklassigt finns det fler saker som måste nämnas, varav en av dem är läget. TIllgång till badplats och centrum i närmsta möjliga anslutning till ditt hem är få förunnat. Ta chansen att uppleva den enorma frihetskänslan med öppna vyer och ha första parkett till harmoni tack vare ljudet av vind och vågor.

Välkommen att kontakta asvarig mäklare för mer information om Utrustningskajen 13 – En dröm på Varvsholmen.

Karta för Utrustningskajen 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-varvsholmen-kalmar-kommun-utrustningskajen-13-20748815

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39251