Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Unionsgatan 11A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60,8 m²
  • Byggår: 1983

Denna charmiga lägenhet på Unionsgatan erbjuder en modern och välplanerad planlösning. Belägen på andra våningen i en välunderhållen fastighet, har denna lägenhet genomgått en totalrenovering år 2015.

BRF Arkagården 2 är en mysig förening med två våningshus som stod klara 1984. I föreningen har man skapat en härlig innergård för samtliga ägare att nyttja.

Lägenheten, som är en bostadsrätt, har en boarea på 60,8 kvm och består av 2 rum plus kök. Vid ingången välkomnas du av en rymlig hall med genomgående parkettgolv i ek. Längs väggarna finns generösa skjutdörrsgarderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är stilrent och praktiskt, renoverat år 2015 med kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Här finns bekvämligheter som toalett, dusch, kommod och en praktisk handdukstork.

Köket är en höjdpunkt i denna bostad med en välplanerad layout och moderna vitvaror. Renoverat år 2015, erbjuder köket gott om förvaring och arbetsytor samt plats för en matplats vid fönstret med utsikt mot gården. Maskinell utrustning inkluderar induktionshäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn, samt ny kyl och frys från 2021.

Ljuset flödar in i det trevliga och rymliga vardagsrummet som erbjuder plats för både avkoppling och arbete. Här finns gott om utrymme för soffa, skrivbord eller matsalsmöbel efter behov. Sovrummet nås från både hallen och vardagsrummet och erbjuder en lugn och avkopplande miljö. Här finns generösa garderober för förvaring av kläder och tillhörigheter.

Lägenheten är belägen på Unionsgatan med närhet till både Kvarnholmen, havet och grönområden. Detta gör det till en perfekt plats för den som söker både stadspuls och naturupplevelser.

Denna välrenoverade och charmiga bostad erbjuder en bekväm och stilfull livsstil i en attraktiv del av staden. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Karta för Unionsgatan 11A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-malmen-kalmar-kommun-unionsgatan-11a-21331090

Avstånd till vatten: 300

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39233