Utgångspris: 4 990 000 kr

Beskrivning av Villa Ulfeldsgatan 4

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 109 m²
  • Byggår: 1946

Fin och välplanerad villa i omtyckt område på Tegelviken. Fastigheten är inbjudande med en prunkande trädgård som ger både liv och insynsskydd och ett hus i 1-plan, som genomgick en omfattande renovering 2004 och är i gott skick, det byggdes även till 2004 med ett vardagsrum och sovrum med öppet i nock och vackra fönstersättningar!

Huset innehåller på entréplanet gott om sällskapsytor, såsom ett rymligt kök med bardel och en trivsam matplats, ett centralt allrum med fönster åt två håll, dessutom har ni ett stort härligt vardagsrum med öppet i nock. Lägg därtill två sovrum och ett fräscht badrum med dusch. I källarplanet har ni också bra användbara boendeytor med två rum, antingen sovrum, hobbyrum eller kontor, här har ni pannrum, gästtoalett, matkällare och givetvis tvättstuga.

Trädgården är tilltalande med vackra uteplatser åt olika väderstreck, med morgonsolen vid entrétrappan, där den lilla uteplatsen där ger dig utsikt över grönområdet som är närmaste granne. Den stora uteplatsen är solig från lunch till sena kvällen och är insynsskyddad med växtlighet och träribb. På tomten finns bra förvaring för cyklar, samt uteredskap. Ni har även en biluppställningsplats med elbilsladdare.

Effektiv uppvärmning med fjärrvärme till ett vattenburet system. Solceller.

Karta för Ulfeldsgatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-tegelviken-kalmar-kommun-ulfeldsgatan-4-21334748

Avstånd till vatten: 850

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39244