Utgångspris: 2 200 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Traversvägen Hus 2

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 82,3 m²
  • Byggår: 2023

Köp nyproduktion på ett tryggt och respektfullt sätt. När du köper bostad av GBJ Bygg har du en extra trygghet vilket medför en möjlighet att skjuta upp ditt tillträde upp till ett helt år om du inte lyckas sälja ditt befintliga boende. Likaså har GBJ Bygg RÄNTESÄKRAT föreningen under ett års tid från dagen föreningen hade sin första inflyttning. Med vår inbyggda trygghet behöver du inte oroa dig över att köpa en bostad där det finns flera andra till salu. Tills bostäderna får nya ägare köper GBJ Bygg dem och betalar alla avgifter så att bostadsrättsföreningen aldrig påverkas ekonomiskt. Det tycker vi känns som en trygghet.

Läs mer på följande länk, https://www.gbjbygg.se/projekt/kedjehus-och-lagenheter-i-mansarp/

Flerfamiljshusen i Månsarp är två vinkelhus med tre lägenheter på varje plan. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i den gröna omgivningen. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och kök, ca 67 och 83 kvadratmeter. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså ett förråd.

Det blir totalt tolv lägenheter i olika storlekar. I kvarteret kommer det att finnas gott om grönytor, växthus och en väl tilltagen gemensamhetsyta, strategiskt placerad i mitten av området.

Parkering av både bil och cykel finns i nära anslutning till de båda flerfamiljshusen. Den inre delen av området blir fri från biltrafik och skall erbjuda mötesplatser av olika slag samt exempelvis odlingsplatser för de boende.

Hållbar inredning med högklassig finish
Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du har även möjlighet att välja exempelvis vitvaror och kulör på köksluckor med mera genom vårt tillvalssortiment!

Karta för Traversvägen 26 lgh 1103

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-mansarp-jonkopings-kommun-traversvagen-hus-2-19785135

Avstånd till vatten: 900

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56250