Utgångspris: 2 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Traversvägen 24

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 82,3 m²
  • Byggår: 2023

I detta projekt har du möjlighet att välja din rabatt! Välj mellan halva avgiften i 3 år, ingen avgift i 1,5år eller dra av motsvarande summa på insatsen. Har du inte möjlighet att låna hela beloppet? Inga problem – här har du möjlighet att deläga med byggföretaget. Dessutom har du återköpsgaranti!

Nu kan du kombinera det goda lantlivet med ett komfortabelt hem i cityklass, endast två mil från Jönköping. I mysiga Månsarp finns denna lägenhet om 4rum med egen tvättavdelning och gemytlig uteplats. Dessutom har du egen parkering!

I Månsarp lever du på landet med närhet till staden. Grönska är ett genomgående tema för kvarteret, och hållbarhetstanken sitter inte bara i träväggarna. För bästa trivsel för dig som boende finns gemensamma trädgårdar, odlingsmöjligheter, orangeri och en äng med insektshotell. Endast några steg hemifrån hittar du den rogivande skogen med bärstigar, svampställen och pärlande vatten. Parkeringsplatserna samlas i utkanten för att hålla gården bilfri.

Bussen från Månsarp till stan går var 20:e minut, och Krösatåget kör i direktförbindelse till Jönköping, Värnamo och Halmstad. Med endast 8 km till pulsådern E4 bilpendlar du snabbt de två milen till Jönköping eller vidare ut
i landet.

Förbered dig gärna genom att:
– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om bostaden.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Traversvägen 24

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-mansarp-jonkopings-kommun-traversvagen-24-20868895

Avstånd till vatten: 950

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56250