Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Villa Tränsvägen 3

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 87 m²
  • Byggår: 1963

Välkommen till Norråsen i Värnamo!

I hjärtat av det familjevänliga Norråsen finner ni Transvägen 3, en välvårdad pärla som väntar på nya ägare. Med perfekt solläge på baksidan och ett fantastiskt vinterisolerat uterum (24 kvm) blir detta snabbt en plats där du och din familj skapar minnen för livet.

Norråsen i Värnamo är inte bara perfekt beläget för smidiga pendlingar, det är även ett område där familjer trivs och barnen kan växa upp i en trygg miljö. Med närhet till förskolor och skolor inom bara 1-2 km från fastigheten, samt behagliga cykelavstånd till det mesta, är detta verkligen ett område som underlättar vardagslogistiken för dig och din familj. Dessutom lockar närheten till skidbackar och naturen till gemensamma äventyr året om.

Denna välvårade 60-talsvilla har vårdats ömt genom åren. På entréplan välkomnas du av två sovrum, kök, ett ljust allrum/vardagsrum med större fönsterpartier samt ett praktiskt badrum med duschkabin. Dessutom hr ni tillgång till en smidig trappa upp till vinden!
Detta plan innehar fina tidstypiska färgskalor & detaljer med bland annat fint stavparkett golv, öppen spis samt flertalet fönsterbräder i marmor. Utöver denna trevliga boyta och dess förlängning av vardagsrummet (uterummet) så kan källardelen vara ett stort plus.
Trappen ner tar er direkt till ett allrum med öppen spis, två matkällarförråd, sovrum, tvättstuga med bastu samt gott om förvaringsutrymmen. Denna trevliga yta har varit väl användbar för både barn och barnbarn genom åren.

Familjens oas under alla år är det inglasade och vinterbonade uterummet. Att kunna få ta del av dessa extra kvm med trevlig samlingspunkt blir verkligen pricken över i:et! Att kunna öppna upp skjutdörrarna i perfekt sydvästläge gör inte saken sämre. Tomten är platt och välskött där en robotgräsklipppare kommer underlätta vardagen.

Det är lätt att förstå varför denna fastighet har varit i familjens ägo sedan nybyggnation – trivseln och kärleken till området är tydlig och smittsam och nåt man gärna vill trycka på.

Utöver detta får ni ta del av en asfalterad uppfart med carport och garage. Fiber är framdraget till tomtgräns.

Tveka inte kika hit till Tränsvägen 3 på Norråsen där en välvårdad villa väntar och där möjligheterna finns att sätta er egna prägel!
Kika gärna in på hemsidan för mer information om fastigheten samt där bokning sker till vår framtida visning.

Vänligen /
Andreas Johansson
0734 – 131108
[email protected]

Karta för Tränsvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-norrasen-varnamo-kommun-transvagen-3-21335155

Avstånd till vatten: 250

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33135