Utgångspris: 550 000 kr

Beskrivning av Villa Trankvill 137

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 1934

Trankvill 137 bjuder in till en stor trädgårdstomt med bostadshus, garagebyggnad och naturen inpå knuten.

På trädgården står det idag en mindre villa på 80 kvm och som är inredd i 1,5-plan. Huset rymmer tre rum varav två av dem har du på entréplan tillsammans med köket. Det tredje rummet är ett sovrum som du hittar på övervåningen tillsammans med badrum. Sovrummet är renoverat med nytt golv och tapetserade väggar. Badrummet är sedan -03 med våtrumsmatta på golv och väggarna.
Rummen på entréplan blir naturligt att ha som vardagsrum och matrum. I vardagsrummet står det idag en kakelugn som ej går att elda i. I matrummet finns en eldstad och i köket en vedspis som båda är godkända att elda i. Det är en påbörjad renovering i köket där det gamla och slitna köket har monterats ner. Det finns ett nyare, begagnat kök, inköpt och som står på fastigheten och planen har varit att sätta in det. Detta kommer överlåtas till dig som ny ägare och du kan även överta det inköpta köket om du vill.

Huset står på en stor trädgårdstomt om 2 279 kvm där det förutom ett hus även finns en uthuslänga med behov av viss renovering där det framförallt är taket som behöver ses över. Nuvarande ägare har påbörjat en byggnation av ett större garage, där det är en gjuten platta, rest trästomme och plåttak som är färdigställt. Material är inköpt för att kunna lägga plåt på väggarna runtom hela garaget. Intill garaget har du även en grusad uppställningsplats med plats för två bilar.

Försäljningen kommer att ske med en så kallad friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren friskriver sig från allt ansvar avseende fel i fastigheten.

Bor du i Trankvill har du framförallt nära till naturen och fina gångstråk i skogen längs med den gamla banvallen från när det fanns tågräls. Med bil är du inne i samhället Torsås på mindre än 10 minuter, där finns service i form av livsmedelsbutiker, café, restauranger, apotek, vårdcentral, tandläkare, skola från F-9 samt busstorg med linjer som trafikerar mot Bergkvara och Söderåkra sen vidare in mot Kalmar.

Karta för Trankvill 137

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-trankvill-torsas-kommun-trankvill-137-21342479

Avstånd till vatten: 2100

  • Torsås kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: