Utgångspris: 3.700.000 kr

Beskrivning av Villa Trånghallavägen 38

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 130 m²
  • Byggår: 1944

Välkommen till Trånghalla och detta trevliga hem! Denna välskötta villa erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill.
Du kommer att bli överväldigad av den underbara Vätterutsikten som denna villa har att erbjuda. Varje dag kan du njuta av den vackra sjön med dess skiftande färger och soluppgångar som tar andan ur dig.
Med generösa sällskapsytor är detta hem perfekt för både familjen och för dem som gillar att bjuda in sina vänner på trevliga sammankomster.

Entrévåningen erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med ett allrum/TV-rum i fil, båda med utgång till huset fina uterummet. Vidare på samma våning finns ett trevligt kök med matplats, ett sovrum & ett helkaklat badrum med dusch.
En våning upp finner vi ett allrum och två rymliga sovrum, ett åt varje håll. På övervåningen finns också en WC.
I källarvåningen finns det gott om förvaringsutrymmen, så ni kan enkelt organisera och hålla ordning på era tillhörigheter. Här finns också tvättstuga med dusch & bastu och två garage.
När det gäller energieffektivitet är denna villa i framkant. Uppvärmningen kommer från en bergvärmepump, vilket garanterar låga energikostnader och ett miljövänligt boende.

Villans alla utrymmen är inte det enda imponerande. Hörntomten är generös och erbjuder massor av utrymme för både trädgårdsarbete och lek. På tomten finns även en charmig gäststuga och ett växthus där du kan odla egna grönsaker och blommor året runt.
Missa inte chansen att få uppleva detta fantastiska hem i Trånghalla.
Kontakta ansvarig mäklar Johan Agnesund på 072-666 94 17 redan idag och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett perfekt boende.

Karta för Trånghallavägen 38

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-tranghalla-jonkopings-kommun-tranghallavagen-38-20869335

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56436