Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Tovrida 15

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 103 m²
  • Byggår: 1979

Välkommen till denna lantligt belägna villa. Härligt läge med närhet till bad i Stensjön och omgiven av naturens lugn. Här kan du njuta av det bästa av både landsbygdens charm och närheten till service endast 5 minuter in till Lekeryd eller 15 minuter in till Huskvarna.

Här finner ni en enplansvilla med källare som har genomgått de tunga renoveringarna såsom takbyte, köksrenovering, badrumsrenovering, dränering mm.

Välkommen in till en ljus hall med plats för ytterkläderna till vänster. Luftig atmosfär öppnar upp fram mot köket och matplatsen vid fönstret med utgång till trädgården. Köket renoverades 2017 och har vita köksluckor. Köket är rymligt och har gott om arbetsytor och skåpförvaring. Här finns vitvaror såsom inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, spishäll, fläktkåpa samt diskmaskin.
Från kök och hall har vi ingång till vardagsrummet som har genomgående ljusinsläpp. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbel.

Övre plan har tre sovrum varav det ena har utgång till trädgården på baksidan om huset. Det större av sovrummen har inbyggda garderober för klädförvaring.

Badrummet som renoverades 2021 är stilrent inrett med grå klinkers och vitt kakel. Inrett med dusch, handfat med underskåp, spegelskåp samt wc.

Källaren är inredd med en mysig gillestuga med braskamin samt praktiska utrymmen såsom tvättstuga med dusch, förråd samt wc. Här finns även två rum som är praktiska till t ex kontor, gästrum etc.

Karta för Tovrida 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tovrida-jonkopings-kommun-tovrida-15-21342258

Avstånd till vatten: 1300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56196