Utgångspris: 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torsgatan 15B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 41,7 m²
  • Byggår: 1945

Flexibel bokning! Kontakta mäklaren Wilma för att boka en dag och tid som passar er! 0708-947900


Här erbjuds en välplanerad etta med en rad attraktiva funktioner som kommer att få dig att trivas direkt. Denna bostad befinner sig i en välskött och stabil förening. Det innebär att du kan känna dig trygg i att bo här, med väl fungerande gemensamma utrymmen och ett effektivt styrelsearbete.

Det första som möter dig när du kliver in är den vackra fiskbensparketten som sträcker sig från hallen in i det ljusa vardagsrummet. Det ger inte bara en tidlös och elegant känsla, utan skapar också en enhetlig och rymlig atmosfär.
Här har man verkligen satsat på ljusa toner, vilket ger en känsla av öppenhet och ljus.
I vardagsrummet finns gott om plats för en skrivbordshörna och om du vill skärma av sovrumsdelen kan du enkelt göra det genom att sätta upp en vägg och få en privat sovrumsdel.

Det generösa köket är ett riktigt plus med massor av förvaringsutrymme. Här kan du enkelt lagra allt du behöver för att laga goda måltider och ha alla köksredskap nära till hands. Köket blir verkligen hjärtat i lägenheten där du kan bjuda in vänner och familj för trevliga stunder tillsammans.
Badrummet är helkaklat, vilket ger en fräsch och ren känsla. Duschväggarna ger en modern touch och skapar en praktisk avskildhet.

Brf Drottningholm är en trevlig och familjär förening på populär adress. På Torsgatan 15B har du närhet till allt vad Huskvarna centrum har att erbjuda i form av shopping, restauranger, livsmedelsbutiker och kommunikationer.

I Huskvarna finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av tätortsbussar som ansluts till linjetrafik i Huskvarna Centrum. Huskvarna håller även med egen tågstation. Från Huskvarna Centrum tar det bara 5 minuter med tåget till Jönköpings Resecentrum. Du tar dig även smidigt med bil till E4:an som möjliggör ett enkelt resande.
Med buss tar du dig till Högskolan i Jönköpings City på endast 25 minuter, perfekt läge för dig som studerar.

innan visning, förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig.

Karta för Torsgatan 15B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-huskvarna-jonkopings-kommun-torsgatan-15b-21332125

Avstånd till vatten: 500

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56130