Utgångspris: 1 950 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torpagatan 8 A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 52,5 m²
  • Byggår: 1937

Om läget får avgöra är det här ett riktigt bra första egna hem. Nära stan och ändå med grönska runt knuten. Från lägenheten till högskolan tar det högts fem-tio minuter.
Lägenheten är placerad på tredje våningen och hela bostaden är väl underhållen och andas ”nytt” och den trevliga känslan av ett äldre hus finns fint bevarad, till exempel i de vackra stenskivorna i djupa fönsternischer. Här bor du tryggt i en förening förvaltad av HSB, där bland annat innergården pryder med både gräs och en del hårda ytor. Här finns ett vackert lusthus, perfekt för avkopplande sommarpauser, samt en grill och sittgrupp.

Läget är förstklassigt intill kvarterets huvudgata, Klostergatan, med ”allt” utanför dörren. Området omkring Söder/Torpa behöver ingen närmre presentation, utan här finns goda möjligheter för den som tycker om att unna sig. Kvarteret erbjuder personliga butiker, restauranger, caféer och flera matbutiker runt hörnen. Även närhet till grönskande parkmiljö samt Jönköping citys utbud bara några kvarter bort. Att bo på söder är lite som att bo i ”en stad i staden
Med egen puls och eget hjärta lever Torpa och Söders myllrande kvarter sitt eget liv, lite för sig själv. Här finns mysiga krogar, butiker, charkuteri och matbutiker. Stan är aldrig långt borta, faktiskt bara en kortare promenad om man vill ha ett ännu större utbud.

Karta för Torpagatan 8 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-torpa-soder-jonkopings-kommun-torpagatan-8-a-21347356

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55333