Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torpagatan 19A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 50,5 m²
  • Byggår: 1946

Varmt välkommen till Torpagatan 19 A!

Nu finns möjligheten att förvärva en fräsch och välplanerad tvårummare om 50,5 kvadrat på populära Torpa. Här bor du med flertalet förmåner som balkong vänd mot kvällssolen, generöst ljusinflöde, stilrent kök med diskmaskin och en förening med låg belåning samt ett helt perfekt läge med närhet till såväl högskoleområdet som till City.

Ljus och härligt social med en trevlig planlösning är en passande beskrivning på denna bostad. I köket har du bra med förvaring samt plats för en matgrupp. För att underlätta vardagen har du en diskmaskin i köket, smidigt! Vidare i vardagsrummet har du ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet och rymliga ytor som ger plats för soffgrupp och även möjlighet till en matplats om så önskas, endast kreativiteten sätter gränserna. Från vardagsrummet finner du utgången till balkongen i ett magiskt läge där kvällssolen är närvarande. En plats som garanterat kommer att bli en favorit under sommarkvällarna. Utöver detta har du ett stort sovrum med en rymlig skjutgarderob, perfekt för att förvara kläderna på ett snyggt sätt! Som komplement till detta har du även en garderob i hallen som sväljer endel förvaring. Till sist ett badrum i helkaklat utförande som förmedlar en fräsch känsla.

Brf Misteln i Jönköping är en stabil och välskött förening. Både teknisk och ekonomisk förvaltning sköts av HSB, bekvämt för dig som boende.

Kort och gott, ett mycket tilltalande boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Lägesmässigt finns flertalet fördelar då du har alla bekvämligheter utanför dörren och närhet till city och grönområden inom gång-/cykelavstånd. Goda bussförbindelser finns ett stenkast från bostaden!

Varmt välkommen hem till Torpagatan 19A!

Karta för Torpagatan 19A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-torpa-jonkopings-kommun-torpagatan-19a-21345774

Avstånd till vatten: 650

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55333