Utgångspris: 2 200 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torpagatan 10B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 64 m²
  • Byggår: 1937

En generös tvåa om 64 kvadratmeter en halvtrappa upp i huset på Torpagatan 10B. Under 2023 har lägenheten fått sig en rejäl uppfräschning
med nya ytskikt, nytt badrum (inkl kvalitetsdokument) samt nytt kök från IKEA.

Hallen är bred och välkomnande med god förvaring bakom garderober samt tillgång till klädkammare.
Från vardagsrummet finns även utgång till lägenhetens balkong, under sommarhalvåret underbart extrarum med plats för både möbler, elgrill och planteringar. Vardagsrummet rymmer utan problem både soffa och matgrupp. Dagsljuset letar sig enkelt in via stora fönsterpartier. Köket går i en gråblå ton och renoverades 2023. Här finns det gott om förvaring och bänkyta.
Det helkaklade badrummet från 2023 går i sandton, utrustad med egen tvättmaskin. Sovrummet är luftigt och plats finns för dubbelsäng och inredning.

Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder i såväl kvarteret som i stadsdelen har man närhet till allt som önskas i form av caféer, butiker och matbutiker.

Bostadsrättsföreningen förvaltas av eminenta HSB. Till lägenheten medföljer två förråd, två på vinden och ett i källaren.
I källaren finns dessutom tvättstuga och torkrum. Tvärsöver innergården finns en övernattningslägenhet för medlemmarna att nyttja.

Välkomna med intresseanmälan till Ramsin Warda – 0704-89 51 21.

Karta för Torpagatan 10B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-torpa-jonkopings-kommun-torpagatan-10b-21128296

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55333