Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torpagatan 10 A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 89 m²
  • Byggår: 1937

Välkommen till denna charmiga 3-rummare med kök belägen i det natursköna området Torpa. Med sitt härliga läge erbjuder denna bostad en perfekt kombination av lugn och närhet till stadens puls. Här har du möjlighet att sätta din egna prägel och skapa ditt drömboende.

Bostaden välkomnar dig med ljusa och luftiga ytor, perfekt för avkoppling och social samvaro. De tre rummen är generösa i storlek och erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och arbete. Med många fönster får du bra med naturligt ljus och en härlig utsikt över omgivningarna. Dessutom erbjuder denna fantastiska gavellägenheten en takhöjd på 2,60 m.

Torpa-området är känt för sin vackra natur och närhet till stadens puls, perfekt för avkopplande promenader eller löpturer. Samtidigt ligger bostaden bara en kort cykeltur från stadens centrum, där du hittar ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang. Från lägenheten finns en bekväm närhet till Willys och Hemköp ca 100m bort och Lidl ca 500m bort. Dessutom finns flera postombud inom räckhåll för enkel och smidig hantering av paket och brev. Närhet till busshållsplats med många linjer och avgångar runt om hela Jönköping/Huskvarna.

Med sin harmoniska atmosfär och bekväma läge är denna bostad ett perfekt val för dig som söker en balans mellan stadsliv och naturupplevelser.
Ta chansen att skapa din drömlägenhet på Torpagatan 10 A. Kontakta oss idag för mer information. Detta är din möjlighet att förverkliga dina bostadsdrömmar!

Välkommen att boka en privatvisning. Intresseanmälningar mottages även via Fastighetsbyråns hemsida eller till ansvarig mäklare: Rebecka Emanuelsson 073-319 16 69 [email protected]
Extra kontakt: Nathalie Saliba 076-305 35 51
[email protected]

Karta för Torpagatan 10 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-torpa-jonkopings-kommun-torpagatan-10-a-21274744

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55333