Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Villa Törnskatevägen 58

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 98 m²
  • Byggår: 1978

Välkommen till Törnskatevägen 58 och detta charmiga hem, perfekt för familjer som letar efter ett tryggt och bekvämt hem. Med sina välvårdade smågator är detta en plats där barnen kan leka och växa upp i en lugn och säker miljö.

Vid entrén möts vi av en rymlig hall med garderob och skohylla på ett praktiskt klinkergolv. Köket, hemmets centrum, bjuder komplett utrustning, perfekt för att tillaga goda måltider och bjuda in till trevliga middagar. Matplatsen med parkettgolv är generös i sin storlek och skapar en välkomnande atmosfär där du kan njuta av kvalitetstid med dina nära och kära.

Den praktiska tvättstugan har smarta lösningar för tvätt och torkning, vilket gör det enkelt att sköta vardagssysslorna.
Vardagsrummet med sitt varma parkettgolv och utgång till en mysig uteplats är en plats för både återhämtning och socialt umgänge.

På övre plan välkomnas vi av en hall som leder dig till två ljusa och luftiga sovrum. Det praktiska badrummet är enkelt att underhålla och erbjuder allt du behöver för en avkopplande stund.

Oavsett om det är ditt första hem, en plats att växa i, eller en investering för framtiden, är detta hus en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende.

Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Karta för Törnskatevägen 58

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-nylund-varnamo-kommun-tornskatevagen-58-21301514

Avstånd till vatten: 1000

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33141