Utgångspris: 1 550 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Törnrosgatan 43

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 67,9 m²
  • Byggår: 1966

Varmt välkomna till Törnrosgatan 43 och denna trerummare om ca 68 kvm beläget på våning 3/3. Genomgående ljus inomhusmiljö då bostaden har ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden bjuder på många bra egenskaper så som, en rymlig klädkammare, väldisponerad planlösning och härlig balkong i anslutning till vardagsrummet. Vidare finner du ett ljust kök, två sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Ett boende för den mindre familjen, paret eller du som ska bo ensam och värdesätter ett extra rum och gott om förvaringsmöjligheter.

Ekonomiskt stabil förening där den ekonomiska förvaltningen sköts av Jönköpingsbostäder. Föreningen har de senaste åren genomfört stambyte -07, balkongrenovering och takrenovering -17.

Ekhagen är ett lugnt och trevligt bostadsområde med blandning av både villor, bostadsrätter och hyresrätter. I närområdet finns Bondbergets naturreservat som erbjuder fin natur med gott om vandringsleder, Järabacken med utförsåkning, lekplatser, fotbollsplaner. Vid Ekhagens centrum finns matbutik, bageri och pizzeria. Asecs och all dess service ligger enbart några minuter bort. Med bil når du E4:an snabbt och med citybussen tar du dig smidigt in till Jönköping city.

Karta för Törnrosgatan 43

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ekhagen-jonkopings-kommun-tornrosgatan-43-21360032

Avstånd till vatten: 1300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55457